Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

Michal Loun » ne 19. 03. 2017, 12:10

Já jsem si o něj napsal Ježíškovi :-)

Jediný kdo to tenkrát prodával byla Alza za 1299,-

Tlačítko je super hlavně v zimě, když jsem třeba 6 hodin chodil po Pardubicích v -15 stupních a sbíral pokébaly. Ruce v teple v kapse a jen mačkáš.

Používám ho i v autě, najezdím cca 100km denně a zvedl se mi počet "nachozených" km.

Za ulovenýho pokémona máš 150 xp, jelikož tlačítko hodí jen jeden červený pokébal a pokud ho chytne, přičte ti to 50 xp za chycení na první pokus.

Pokud ti červený pokébaly dojdou, máš smůlu. Modrýma a žlutýma házet neumí.

Taky rovnou zapomeň na silný pokémony, když mrknu na kalkulačku, loví to většinou C nebo D, pokud náhodou chytneš třeba SS, tak má minimální CP a stejně pak pokémona zahodíš.

Je to dobrý na XP, pokud jsem v lokalitě, kde je spoustu pokémonů, tlačítkem lovím pokémony a zároveň na displeji protáčím pokéstopy.

Baterka v závislosti na používání vydrží zhruba 3 měsíce.

Tlačítko je s mobilem propojené přes bluetooth, takže na něj žádné satelity vidět nemusí.

Občas se stane, že se samo od sebe odpojí. Někdy třeba i 5x denně, jindy vůbec. Příčinu jsem nezjistil, ale vím, že si na to stěžují i ostatní uživatelé.

Když to celkově shrnu, doporučuji. Zvedl se mi počet XP na průměrně 45.000 denně hlavně díky tlačítku.

Kdyby tě ještě něco napadlo, ptej se

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..