Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

clay01a » st 01. 03. 2017, 08:45

vany11: v gymu jsem se pral jenom třikrát, čtyřikrát a nikdy jsem ho nechtěl obsadit, jenom vyzkoušet boj.

Každý to hraje, jak ho baví. Jsem v gymech denně, hlavně kvůli tomu, abych je obsadil a získal PokéCoiny zdarma a nakoupil za ně inkubátory (popř místo v batohu a na pokémony). Teď mám najednou 5 inkubátorů a líhnutí pěkně odsýpá. To mě baví. :) Jde jen o to zvýšit obrat vajec, abys měl šanci vylíhnout něco po čem toužíš. Místo v batohu mám 1.000, na pokémony mi stačí 900. Do hry jsem investoval 30 kč, jen abych podpořil Niantic. Je to takové moje pravidlo, že pokud mě něco zdarma baví něco tam utratím.

A pak rád provokuju. Když někde vidím vysoký gym jiné barvy nechám ho den, dva, tři, možná i týden, ale pak jde dolů, i když vím, že se udržím sotva 10 minut. *smich* Může to i bavit, ale musíš tomu dát šanci. Ale jde to v pohodě i bez toho. :)

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..