Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

bufophoenicurus » út 28. 02. 2017, 10:19

Jo, s tím s tebou souhlasím, když je jiný sekundární útok a zajímá tě hlavně ten, hledá se to blbě. Ale na druhou stranu, kolikrát se ti stane, že nevíš, co chceš použít a hledáš to? Pokud automaticky hledáš palmičku, řešení je podle #. Ale podle mě ve většině případů je takový pokémon mezi oblíbenými a je tedy na prvních řádcích.

Na navyšování - pokud bych měl z hlediska CP i IV slabou palmičku, tak bych asi primární útok neřešil a pojmenoval si ji jen podle sekundárního (A za to si případně dopsal primární útok.). Buď bych mu dal jen "T", ale spíš bych ho pojmenoval jako "TTráva" nebo podobně, aby do toho šly zahrnout všechny použitelné travní sekundární útoky a nemusel jsem to hledat daleko od TT. Protože na navyšování je ti celkem jedno, jestli použiješ solar beam nebo petal blizard apod. Pokud ti vyleze něco použitelného jen se sekundárním útokem, pojmenuješ si to jako "tráva". Když sec útok použitelný nebude, nebudeš si to ani schovávat. Nebo já to tak dělám, když stojí za prd, je z něj automaticky nula.

Při vyhledávání bych tedy nejdřív projel elektriku (EE), pak travní (TT, kde je i venusaur a masožravka) a nakonec bych na konci TT našel TTráva. Určitě by to takhle nějak šlo jednoduše vymyslet. Samozřejmě, kdyby udělali řazení podle typu útoků, tak jim budu líbat ruce, to by Vážně pomohlo. Řazení podle typu pokémona fakt taky nepotřebuju :-).

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..