Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Druhou gen beru jako rozptýlení, ale pomalu mě začíná štvát :-). jde o to, že v ní není nic pořádnýho, snad krom Blissey, do který se mi ale nechce investovat kilometry a larvitara+jeho evolucí. Většina kousků se hůř chytá, než první generace. Celkem oceňuju, že i když jsou to chcípáci, tak evoluce z nich se na jedno použití ppro navyšování gymů dá použít častěji, než u první gen.
Mám radsot z ananasů, ale stýská se mi po pidgikách.
Celkově to ale podle mě nic moc nevyřešilo, rozmanitost v gymech je stejná. 95% toho, co chytím buď rovnou vyhodím, nebo to jednou použiju a vyhodím, nebo evolvnu, použiju a vyhodím. Dust stále investuju jen do několika málo druhů, protože do ostatních to nemá cenu.
Rozhodně jsem rád, že druhá gen přišla a že s ní přišlo i pár těch změn, ale že bych si řekl, "jo, konečně je to SUPER", to ne.
Přitom je to škoda, je tam hodně pokémonů, kteří se nezískávají snadno. Stačilo by přitom, aby třeba udělali týdenní úkoly a do nich dali třeba během týdne nebo nějaké podobné doby evolvnout třeba třetí stupeň nebo posbírat nějaké vzácnější kousky. To by byla na čas zajímavá motivace a dávalo by smysl honit se i za těmi 95%....