Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Ahoj, nevím, jestli si toho všichni všimli, ale při chycení pokémona z prvního evolučního stádia s použitím Pinap berry nedostaneme nikdy "jen" pět candy, ale vždycky je to šest! Zajímavý je, že hned po chycení se ukáže obrazovka, na která je 100 dustu a 3 candy, ty po chvilce přeskočí na pět až šest. Mě to nejčastěji naskočí jen na pět candy. ALE když se tahle obrazovka "odOKejuje", na další obrazovce na chvilku vpravo nahoře problikne zisk 100 dustu a 6 candy! Schválně jsem několikrát koukal, kolik mám candy a kolik jich mám po chycení s Pinap a vždy jsem měl víc o 6 plus jednu candy za poslání profesorovi, takže sedm. Nemám to odpozorovaný v okamžiku, kdy to na první obrazovce naskočí ze tří na šest, jen v tomhle ze tří na pět.
Moc to teda nechápu, asi tam mají v něčem error, třeba byl záměr, aby to dávalo někdy pět, někdy šest, ale zatím to dává vždy šest, ať už to na první obrazovce napíše cokoliv. Na vyšších stádiích jsem to nezkoušel, ale asi to bude to samý. Všimli jste si toho?
Docela se mi to líbí, protože sedm je ve výsledku zajímavější. Takže vyhazuju všechny Nanab a suším Pinap...