Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Jo to s tou různorodostí v gymech je to v současném stavu před 2.gen fakt bída. Ohledně gymů s tebou naprosto souhlasím. Před změnou tam člověk viděl i victreebell, vileplume, nidoXY a bylo to celkově různorodější. Teď na shození gymu stačí pár vaporeonů, jolteonů, cloyster a je to. Někde jsem viděl návrh nějakého trenéra, že by udělal, aby v gymu mohl být vždy jen jeden exemplář od každého druhu. To by se mi líbilo, když by tam mohl být jen jeden vaporeon, jeden dragonite apod. Mělo by to smysl za předpokladu, že dá trochu větší práci gym sundat.
Pokud zase sáhnou, jako že asi sáhnou, na statistiky pokémonů, bude to asi zase překvápko. Pokud sáhnou na HP, bude to asi zajímavý. Trochu se toho děsím, protože takhle jsem třeba maxoval Golducka a jiné. Po změně se ukázalo, že jsem jen vyhazoval dust.
Laprase mám pořád jen jednoho, co jsem chytil. Za to Cloystera mám na 2300 a zatím jsem nepotkal dragonitea, kterýho bych s ním (při úhýbání) nesundal. Takže pokud mi lapras nevyskočí dokonalý z vejce, tak se u mě asi neprojde.
Dík za názor, chystal jsem se to taky spustit a vyházet, protože je fakt, že když udělám 100 evolucí pidgeyho, tak za tu stovku vyházených bude ještě 16 evolucí - 16000 xp dobrých....