Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

clay01a » út 14. 02. 2017, 10:06

dnes mám v plánu hromadnou evoluci a pak vyháži všechen spam, že si nenechám ani jeden kousek. Využiju tu 1 candy navíc při vyhození.

Nejbližší event náš čeká na velikonoce, kdy se spekuluje o tom, že inkubátory budou potřebovat např jen polovinu kilometrů. Takže masivně vzroste jejich spotřeba, což Niantic určitě uvítá. Hádám, že by nám denně mohl jeden na jedno použití šoupnout navíc. Celkově mi to přijde slabší, ale pro neomezený inkubátor je to příležitost.

Double XP čekám jedině při hromadné změně CP jako to bylo v listopadu. Osobně si myslím, že to tím pokazili než narovnali. Dřív bylo v gymech vidět více druhů pokémonů než teď. Teď je to fakt bída. Vaporeon, Snorlax, Gyarados, Rhydon, Dragonite, Golem, vzácně Lapras, protože je drahý. Sám ho mám na 2600 a do gymu je to pořád málo a stál mě hafo kilometrů.

Sám bych hlasoval proto, aby hodně pokémonů mohlo mít +/- podobné CP, ale různé statistiky byly zachovány. Jeden prostě bude slabší než druhý, ale do gymu půjde, protože bude mít dostatečné CP.

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..