Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Já to tak děsně negativně nevidím. Vnímám v tom to, že Niantic alespoň trochu zareagoval na prosby hráčů, kteří po doble candy a double xp dost volali. Minulý event na double candy měl podobný princip - sice bylo double candy, ale přesně jak píšeš, byl celkem problém potkat to, co jsi chtěl. pamatuju si, že v té době mi dost chyběly candy od Eevee a potkat ji v průběhu eventu byl problém.
Lickitungu už jsem chytil spoustu, je k ničemu, snad krom jednorázovýho použití na navyšování gymu. Či-li ano, na XP to vliv mít moc nebude. Na druhou stranu šesti hodinový lure je krok, který oceňuju. Ano, 95% pokémonu je clefable, takže je to jen farmaření dustu. naštěstí mám pokestop u práce i doma (všude ale jen jeden, škoda).
Candy za buddyho jsou fajn, ale určitě nestihnu vychodit nic zajímavý, je to jen takový drobný bonus.
Bohužel jsem teď v situaci, že mám vyčerpaná data. Takže můžu hrát jen na wi-fi. Operátor mi po vyčerpání dat snížil rychlost a ta bohužel nestačí na nastartování aplikace. když hru spustím na wi-fi, tak pak můžu přepnout na pomalá data a chvíli tak chodit po venku, nicméně do půl hodinky se to kousne a je po srandě (i když si na wi-fi otevře pokedex). Takže pro mě je to v tenhle moment přijemný, protože bych si jinak nezahrál.
Pokud platí změna toho, co se bude líhnout z vajec, je i to přijemná změna, zvláš´t ohledně 10km vajec, kde teda ale mohli vyhodit ty mimina.
Když to mám shrnou, kdyby mi data běžela normálně, tak ocením ty candy za buddyho, jinak je to o ničem. Doufal jsem, že na Valentýna spustí pohlaví pokémonů a třeba něco víc......