Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

clay01a » čt 09. 02. 2017, 09:15

Tento event mě přesvědčil, že od Nianticu nelze čekat nic zadarmo. Neodsuzuju to, chce vydělat jako každá firma a bez toho by ani tato hra nebyla. Přesto mě to mrzí.

Halloween event
Dvojité candy. Sebereme Pidgeye, Weedly a už tak vzácné Caterpie. Nahradíme Gastlym. Blbě se chytá, má více než dvakrát drahou evoluci. Naroste spotřeba míčů, zisk XP bude na stejné úrovni nebo krapet nižší.

Valentýn event
Dvojité candy. Sebereme Pidgeye, Weedly a už tak vzácné Caterpie. Nebudeme tak přísní jako na Halloween, protože to už bylo sakra okaté. Nahradíme Clefairy popř Clefable. Blbě se chytá, má více než dvakrát drahou evoluci. Naroste spotřeba míčů, zisk XP bude na stejné úrovni nebo krapet nižší. Přidáme Slowpoke, který po snížení CP není vlastně téměř k ničemu. Jako bonus přidáme Lickitung, ok, toho spousta lidí nemá, bude ráda. Ovšem také skoro k ničemu.

Přidáme 6 hodinový Lure! Ta to je opravdu bomba! Do chvíle než člověk zjistí, že 95% pokémonů je opět Clefairy.

Osobně jsem prostě zklamaný. Než takový event, kde se pořádně nedá nic ulovit nebo za cenu spousty vyházených míčů, které je následně obtížné dotočit zpět, to jsem raději bez eventu, kdy dosahuju vyššího zisku XP než v době EVENTu. V době eventu hraji daleko méně než bez něj.

Nianticu - Neckermann a Quelle, jdi do...

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..