Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

bufophoenicurus » pá 23. 12. 2016, 07:34

Je to škoda, no, že vánoce takhle zabili. Pikachu mě nebere, jako je prima, že se mi tím trochu zvednou statistiky v medailích za elektricky pokemony, ale o to bych klidně přišel.

Taky si začínám myslet, že double xy bylo spíš jednorázovou akcí. na druhou stanu až vyhodnotí tenhle "event", zjistí, že se jim tržby nijak nezvedly, tak možná zase něco udělají.

Když to ale tak vidím, skoro bych si myslel, že druhou generaci budou rozjíždět jen přes inkubátory, aby z toho něco měli. Aspoň do doby, než ji vypustí celou a (jestli) bude i wild....

Na olik mám evolucí ani nevím. mám asi 700 candy od gastlyho a podobně pidgeyho, o víkendu jsem při vyhazování věcí omylem spustil lucky egg, tak jsem už jednu evoluci udělal. Místo mi dochází a věčně to syslit nebudu. Shoduju se s tebou v tom, že dýl než do řekněme 7.1. nemá cenu čekat (kdyby náhodou něco spustili k oslavě novýho roku)..

Škoda no...

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..