Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

bufophoenicurus » čt 22. 12. 2016, 09:35

ty jo tak to gratuluju k lvl 34! :-). Já se pachtím ku 33ce, ještě 380K...

no já si nechávám pro míče cca 450 (200,200 a zbytek na pokebally, který operativně vyhazuju). 50 malin. Na revive (120) a max revive (kde se přes 60 nedostanu). Zbytek na potions... musím se víc rvát, aby byly nějaký coiny, takže když chci vybrat třeba sedm gymů, je to dost potions

Momentálně zvedám obsah bágllu pro pokemony, zatím jsem na 550. docela se to hodí na zásobu pokemonu na jedno pouziti k navysovani gymu (zdechliny pak posílám rovnou do salámu). Ovšem v mých barvách se navyšování moc nekoná, není kde :-).

Celkem bych uvítal hromadné přejmenovávání pokémonu - třeba když si evolvnu gastly na hauntery (mám asi 600 candy), tak bych je nejradši všechny přejmenoval na aa; 00 apod, aby při řazení dle jména byly hned po ruce. Pok.na navysovani si takhle prejmenovavam na dve nuly, ale u tech k evoluci to nedelam.

Zda se, ze info o rozsireni vanocni akce nevyslo, co? No doufam, ze na stedry den nebo 25. rano mi pristane nejakej darek - když už tam maj ty ikonky, tak by se mohli pochlapit a každymu poslat pokemona, co ještě nemá ;-)

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..