Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
No nevím, jestli si za to hráči můžou sami. Kdyby neudělali prohlášení o prohlášení, co přijde za týde, tak bych měl určitě radsot i z té první části druhé gen. Ale když tě navnadí tím, že bude prohlášení (možná to už udělali i dřív, ale já to zaznamenal poprvý), tak jsem čekal víc, než pikačua s čepkou (nemluvě o tom, že u nás nehrajem na santu ale na ježíška) a pár nových pokémonu, kteří zřejmě polezou zatím jen z vajíček. Už takhle je pravděpodobnost odpadu při líhnutí vajec velká a teď bude ještě větší. Ani jeden z těch nových pokémonů nemá žádné reálné využití, možná krom malého bonusu z evoluce. A co jsem tak koukal, tak je přidaných pokémonů víc-a asi tři z nich zřejmě polezou z deseti km vejce.... což mě prostě nenadchlo, spíš naopak. Jo, každého si pokusím jednou vylíhnout. Poprvé to bude fajn, podruhé poletí rovnou do salámu.
Je asi pravda, že kdyby nebylo prohlášení o prohlášení, tak jsem rád. Ale tohle mi na takovou "reklamu" přijde hodně málo. Čekal jsem alespoň info o eventech, to by mi paradoxně úplně stačilo....