Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

sneix399 » so 14. 12. 2019, 07:34

Zdravím, měl bych na Vás jednu otázku, na kterou mi nedokázal ani samotný internet přesněji odpovědět.

Jde o vylepšení pokemona Stardustem/evolucí... který pokemony je dobré vylepšovat? kde je ta hranice toho "dobrého" pokemona na vylepšení? Všude kde sem četl je napsáno "počkejte na lepšího pokemona" to je pro mě jako pro začátečníka docela nepřesné, absolutně nevím co si mám pod tím přestavit. Někde sem četl že je dobré do lvlu 30 nevylepšovat nic, že se chycení pokemoni do lvlu 30 nevyplatí vylepšit, že mají malé CP a stálo by to dost stardustu. Já třeba evolvnul eevee z té sem měl flareona a narval sem do něj 50-80 k stadustu, na to mi bylo řečeno že sem úplnej blázen. :-)

Nebo tedy když to budu brát moc do budoucna, tak mám si šetřit Stardust a mám si ho šetřit na ty nejlepší pokemony co jsou v metě a narvat to do nějakýho které bude mít i dobré IV ? Npaříklad Tyranitar, Dragonite, Metagross a další pokemoni třeba z 5* raidu? a na ty slabší které stejně nedosáhnou na ty vyšší CP kašlat?

metu sem si našel zde: http://pokemon.gameinfo.io/en/pokemon/list/best-pokemon-by-cp

Díky moc za odpovědět, radši se zeptám jako blb, než abych se později plácal.

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..