Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

clay01a » st 07. 12. 2016, 14:26

BufoPhoenicurus: TAK KDYŽ JSME U TEORIE, tak já bych asi osobně nejvíc uvítal nějaké "zapasnické listy/nastavení" pro navyšování gymů. Prostě něco v tom smyslu, že když přijdu do přátelského gymu a budu chtít navyšovat prestiž, abych třeba jednoduchým přejetím prstem filtroval pokémony podle CP. Třeba bych si sjel na CP 1200 a vyšší by se mi nezobrazovali a automaticky by se mi k boji nabídli pokémoni s CP z aktuálního výběru. Nebo když by udělali nějaký zápasnický list, kam bych si moh "zafajfknout" třeba elektrický pokémony na vodního protivníka a díky filtru výše by se automaticky nabízeli k boji ti dle filtru. Prostě něco v tomhle smyslu. nebo úplně obyčejnou pamět na naposledy použité pokémony, abych při pětinásobném zvyšování gymu nemusel pět krát ručně vybírat šest pokémonů....

jj, nemám rád, že musím mít pokémony popsaný jaký mají útoky. Kdyby u vstupu do gymu byla možnost filtrace podle cp a podle typů útoků co chci použít, bylo by to pro mě obrovský plus a úspora času. a kdyby ne, tak alespoň ať si pamatuje poslední výběr se kterým jsem do toho gymu lezl. *smich*

Duely mě až tak nelákají. Revive nemám tak často na zbyt, tak proč bych to vůbec dělal? Jedině pro zisk XP. Hra mě baví, ale zase nejsem neomezený fanda. :) Ovšem ten seznam přátel by mohl být fakt dobrý, taková onlinovka u krbu - tady na foru se hecnout a pak si to rozdat. *smich* I tak by to asi chtělo domyslet, pač nevím jak by se to líbilo hráči na levelu 20, aby se utkal s mým Gyradosem s CP nad 3.000.

Na druhou stranu obdivuju promyšlenost hry. Za začátku jsem kroutil hlavou, kdo může plácat tolik prášku a kde ho vezme. Jak se levely prodlužují, tak věřím, že na konci bude prášku nadbytek. Osobně už investuju 7.000 za jeden Up a zase tolik u toho nebrečím. *smich*

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..