Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

molceon » st 07. 12. 2016, 12:45

Čas evoluce nechají, tam jde o zisk u lidí co dělají mass evoluce a tam se u lucky egg každa vteřina počítá, takže tak k evolucím.

Já spíš čekám na ty duely, mohlo by to fungovat formou online souboje, přidáte si kamaráda do friend listu a vyzvete ho na duel a pokud je online tak prostě zápásíte, což by bylo super protože by pokemon go měl smysl i doma v teple u krbu.

Přidat duely přímo do mapy by bylo těžké, leda že by se duelovalo v gymech ale to by bylo celé takové zmatené. Navíc pochybuju že po celém světě přidají nové místa na duely, spíš to vyřeší takhle online + friend list, což je fakt nenaročné řešení.

Tady je samozřejmě možnost toho zneužívat v prospěch nějakého levelingu, takže by za ty duely opravdu nic nebylo, jen for fun :)

Udělat ten script na duely s kamošem online není navíc vůbec těžké, zabere to jednomu člověku maximalně dva dny. Navíc to posílí to, že si budete moc zahrat proti kamarádům co bydlí dál od vašeho bydliště. Samé výhody pro komunitu.

Další věc co bych uvítal je Candy book, nějaka založka kde se můžeme podívat na všechny naše candy a podle toho se rozhodnout jaké pokemony chytat, já osobně všechny pokemony posílam na candy jakmile se mi zapíšou do pokedexu. nechávam si jen silné CP a ty co mají potencial, ale třeba jediného porygona 60 cp jsem hned poslal do salámu :D

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..