Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

vasek » po 04. 09. 2017, 08:19

Ahoj, potřeboval bych radu od nějakého profíka,

když jdu s teamem sundavat legendárku, tak ten z nás, který dá legendárce největší damage, dostane jako bonus za damage 3 bally na chytání navíc. Ostatní od nuly do dvou. Ty tři bally jsou pak celkem znát, ale o to nejde. Rád bych pochopil systém, který pokémon je na kterého nejvíc učinnej a proč.

Třeba na Entei používám vapíky nebo rhydony (oba zemní nebo zemní+stone edge).

Ovšem z nějakýho důvodu je na těhle stránkách vapík a rhydon uváděnej jako míň efektivní než třeba golem. A to nechápu. Golem má menší atack, než Rhydon. A jak vapík, tak rhydon i golem jsou super efektivní na oheň, tak nechápu, proč je golem nejlepší, když má nižší atack?

Nekde jsem zaslechl, že nějaký útoky dávaj snad čtyřnásobnou damage, zvlášť, pokud jsou oba útoky útočícího pokémona super efektivní. Ale to sem jen zaslech a chtěl bych to vysvětlit. Totiž běžně se mi stává, zvláš´t u entei, že mám v tema největší level, ale za damage dostanu jen jeden ball nebo nic. A to mám vapíky na max. levelu a rhydony taky. Tak jak je možný, že kolega s mnohem nižším levelem dá větší damage? Asi to bude v tom superefektivním útoku, ale moc to nechápu....

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..