Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

clay01a » st 07. 12. 2016, 11:24

díky oběma za názor. Spekulace mě baví. :)

Jsem zastánce toho názoru, že prosinec je hře zatím více než jindy. První podseknutí mé větve bude, pokud se v nadházející aktualizaci neukáže nic nového ve smyslu 2. generace. Počkejme na rozbor aktualizace. :)

Proč vadí zima? Je snad na Floridě -30°C? V Ásii monzuny skončili a je tam právě teď největší sezóna. Nevím jakým zdrojem příjmů je evropa, že by kvůli ní riskovali stop stav pro celý svět. Navíc ne celá evropa mrzne. A Rusko nebude zdrojem příjmů. *smich*

Hromadné označování mělo už být dávno. Ta půlhodina po evoluci mě fakt štve a dokázal bych jí využít jinak, zatím to ovšem patří/lo ke hře.

3D modelování opravdu je práce pro celý tým na měsíce. Ten tým asi nebude dělat nic jiného než právě to modelování popř jinou grafiku a pokud víme tak poslední grafiku/modely/animace už budou mít cca rok hotové a že by za tu dobu nestihli 100 pokémonů? Já myslím, že to mohli stihnout. Podle mého je reálné, aby jeden člověk dokázal vymodelovat jednoho pokémona (o kterém má kompletní grafickou představu) za jeden až dva pracovní dny. Určitě to nedělá jeden člověk a další už mu dávno připravují textury.

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..