Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Michale, pokud ses dostal opravdu poctivým hraním až do 40. levelu, tak ti snad nestojí za to začít teď podvádět, ne?
Já jsem teď ve třetině levelu 38 a taky jsem byl několikrát pořádně naštvaný, když jsem se s někým přetahoval o gym i když byl gym v otevřeném prostoru a nikdo v okolí 100 m nebyl. Když se to stane ve městě, tak si říkám, že se možná přetahuji s někým, kdo sedí poblíž v autě nebo bydlí ve vedlejším baráku...
Ale mě zase těší, že hraji poctivě a bez podvodů. Je pravda, že za rok hraní mám jen dva Dragonite, což je strašně málo oproti těm, kteří používají nějaké mapy, kde ví o každém spawnu a mají armádu Dragonitů a Tyranitarů...
Takže moje sbírka pokémonů není přehlídka 100% pokémonů a elitních zabijáků, ale jsem rád, že jsem je získal poctivě.
Na druhou stranu hraní už dost omezuji. Ale je to spíš z důvodu, že mi chybí motivace proč hrát dál? Ty dnešní gymy jsou pro silnější hráče k smíchu - když musím 3x porazit Pidgeota s CP 30, aby vypadl z gymu, tak je to fakt na palici... Hra je po změně zaměřena hlavně na začínající hráče - do gymu se dostanou lehce, protože většina gymů je plná demotivovaných pokémonů, které stačí jen dorazit. Získávání coinů je o tom, že člověk doufá, že bude každý den vyhozen z gymu... To je snad první hra, kdy je člověk odměněn za "prohru"...
Byl jsem i na několika raidech, ale moc mě to nezaujalo... U momentálně probíhajících raidů na legendární pokémony je to sice občas sranda přidat se ke skupině 40-ti lidí, která tu po Brně pravidelně kočuje, ale to dám jeden, dva raidy a jdu domů...