Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

leckov1 » pá 28. 07. 2017, 12:14

Ahoj, hru jsem začal hrát tento týden a nikde nemůžu najít odpovědi na několik otázek, tak kdyby byl někdo tak laskavý, a pomohl mi...

1) Zkoušel jsem vlézt do cizího Gymu a u všech pokémonů účastnících se boje nemám žádný život. Jak ho doplním? Když kliknu na ty lektvary, tak mi to nabídne jen ty, kde je alespoň kousíček zelené čáry.

2) Vůbec netuším, kteří pokémoni jsou na prd. I když je třeba slabý, může se vyvinout v něco silného?

3) Jsou druhy pokémonů, kteří se vyskytují jen na určitých místech? Nebo můžu časem potkat jakéhokoli na stále stejné ulici?

4) Jsou pokémoni i v přírodě nebo musím pořád chodit jen po městě?

5) Jde se vůbec ještě připojit do hry jako začínající hráč? Mám lvl 20, nejsilnějsí pokémon má sílu 1392, ale ve všech Gymech jsou pokémoni se sílou mnoha tisíc.

6) Taková zubatá hlava s časem nad Gymem znamená, že na něj někdo útočí? Můžu tam jít nějak pomoct? Dneska jsem do takového Gymu vlezl, byla tam bestie jako hrom a ač jsem si myslel, že na něj někdo podle té hlavy útočí, tak nikde nebyla ani noha.

Díky moc

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..