Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

bufophoenicurus » čt 13. 07. 2017, 08:26

No mě hra přestávala bavit už delší dobu, ale starý systém vybírání oměn byl aspoň trochu motivační. Fakt jsem se musel snažit, abych něco nasyslil. Musel jsem objíždět gymy, jestli tam není místo, sundavat a navyšovat a za vše byla odměna.

Nevím, jak Vám, ale mě se teď souboje v gymech úplně brutálně protahují. Úplně standartní je, že když sejmu pokémona, čekám dalších 15-60 vteřin, než to serveru dojde a někdy mu to ani nedojde a souboj skončí po minutě a půl a protivník (co byl z toho 70sec tuhej) je v gymu dál bez šrámu. Mám LG G3 (3GB operační) a 4G data, tak by to emělo být telefonem... Network error mi při gymování vyskakuje, jak houby po dešti. Takže jsem dost demotivovanej sundavat plný gymy. Za normálního provozu by to byla brnkačka (i když teda po prvním kole je druhé a třetí kolo fakt jen do počtu a není to žádná výzva).... včera jsem sundaval dva gymy, v obou byly jen dva slabí pokémoni, snad půl hodiny. Odměna je teoreticky 50coinu/10 korun (když je stovka v shopu za dvacku). Coiny nakupovat nehodlám, ale říkám si, proč tam vlastně kvůli desetikačce půl hodiny stojim, když většina z toho je čekání na konec dávno proběhlého zápasu.... kdyby to běhalo, jak má, tak si rád zasundavám.

Coiny jsem dřív používal na inkubátory. Byl to prima zdroj dustu. Teď je mi to celkem jedno, že si nic nevydělám a inkubátor mám jen jeden. Nejsem motivovanej bojovat ani se o něco snažit. Do gymu můžu dát jakejkoliv odpad. A gym, když to běží, sundám dvěma pokémonama celej, takže nemusím žádný vylepšovat. Nejhorší na tom je, že všichni pokéšové nad 3K jsou do gymů na nic. Na dobývání gymu se hodí, ale do gymu dávat nejdou. Takže roční snaha byla v podstatě k ničemu. To mě na tom mrzí asi nejvíc.

No je to škoda, mělo by to potenciál obrovský, ale zdá se mi, že pro větší zapálenost do hry nic nedělají a i když jsem v tomhle poměrně odolnej, už je mi to celkem jedno a asi se poohlídnu po jiný zábavě (jinak mi chybí pár mass evolve do 38.levelu)

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..