Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

Rubi » po 26. 06. 2017, 12:31

bufophoenicurus: Hele a jak to máte s hratelností při bojích? Já z toho půlně rostu. 1) mi vadí že většina těžce proinvestovanýho dustu je momentálně k ničemu. Jediní, na co jsou moji "bossové" dobří, je sunddavání gymů (spát je do gymů se sice taky dá, ale děsně padají). Jenže sundavání gymů se mi děsně kouše. není to synchronizovaný s jejich servrama. Úplně pořád se mi stává, že pokémona sejmu, ale čas běží dál dalších třeba 30sec. V mezičase si třikrát přečtu hlášku "network error" atd. Nebo se mi opakovaně vrací boj do stavu o pár vteřin dříve (tedy jako bych nenabil sekundární útok a nepoužil ho). Do toho občas skočí error s tří minutovou čekací dobou. Třeba včera jsem takhle jeden plný gym sundaval neskutečně dlouho i v posledních fázích (pokeše sem sundal za 8sec a další půl minutu čekal, než to server zaregistruje).... taky Vám to zlobí?

seká se mi to také,nedá se pořádně bojovat na gymu a dokonce ani na bosse nemůžu,když si tedy počkám těch 111sec a má začít boj tak to napíše error a spadne to zpátky na čekačku a tak dokola.vyhodila jsem už 3raid passy do luftu a ani si nebrnkla.

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..