Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

welby » pá 23. 06. 2017, 09:53

- krmit jednoho pokémona jde jen omezeně. Nepočítal jsem, kolik jsem mu dal krmení, ale další už si nevzal. Krmit ho lze čímkoliv (razz, nanab, pinap berry). Za krmení dostáváte trochu sturdustu a XP (asi 20)

- coiny se budou asi získávat za strávenou dobu pokémona v gymu. 1hodina = 1 coin. Pokud tam bude méně než hodinu, tak nic nedostanete. Coiny se připisují až po vyhození pokémona z gymu

- když porazíte bránícího pokémona, tak se mu sníží CP/"motivace" a musíte s ním bojovat opakovaně, dokud CP nesrazíte na 0

- když do neobsazeného gymu vložíte svého pokémona, tak další hráč ze stejného týmu může svého pokémona vložit až po určitém čase (prý 10 minut). Tohle omezení nechápu, ale už jsem na něj ráno narazil. Psalo to hlášku, že na gym někdo útočí (to mě zmátlo) i když to pravda nebyla (CP pokémona uvnitř se neměnilo).

- vypadá to, že u pokémonů s vysokým CP (nad 3tis?) klesá CP/"motivace" o dost rychleji, takže v gymu dlouho nevydrží i když na něj nikdo nezaútočí

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..