Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Možná Tě naštvu, ale sám v sobě začínám zahřívat myšlenku, instalovat si fake GPS taky. :-(
Z jednoho důvodu: dost často se cítím jak totální trotl a míra (s prominutím) nasranosti se zvyšuje.
Proč mám být já ten, kdo je za blba a doplácí na unfaire hru mrvičů této hry? Proč oni mají přede mnou výhodu?
Zatím jsem pouze ve fázi úvah a pokušení. Ale pokud mne zas někdo vytočí a NIANTIC nebude reagovat, asi se neubráním.
Pár příkladů.
2 slabé GYM asi 1 km od sebe. "Zadarmo" jsem nasadil do jednoho a poloklusem mažu k druhému, kde jsem taky mohl nasadit "zadarmo". Zhruba v polovině cesty jsem si všiml, že někdo nasadil do toho prvního a po pár metrech nasadil i do toho druhého. Nikdo neběžel rychleji než já (bylo to v noci a ulice prázdné) a autem se tam taky nedalo. Toto mne až tak nenaštvalo, jen zamrzelo, jaký jsem trotl, že běhám jak idiot v kose a někdo to má stejné a pohodlné.
Do běla mne ale rozpálily 2 případy z minulého týdne. Navyšuju GYM, abych mohl vložit. Porazil jsem posledního a GYM už obsazen. Podotýkám zase v noci a nikde nikdo. Přes půlhoďky práce, několik mrtvých pokešů, potions v prdeli a bez výsledku.
A podobných příkladů by se dalo najít více.
Chtělo by to hlásit podobné hráče a trestat. A ne ban na půl dne. Algoritmus na výpočet možnosti přesunu z jednoho GYM do druhého nemůže být tak složitý.
UFF! Jsem se rozohnil! :-)