Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

rompokero » út 02. 05. 2017, 16:38

Možná Tě naštvu, ale sám v sobě začínám zahřívat myšlenku, instalovat si fake GPS taky. :-(

Z jednoho důvodu: dost často se cítím jak totální trotl a míra (s prominutím) nasranosti se zvyšuje.

Proč mám být já ten, kdo je za blba a doplácí na unfaire hru mrvičů této hry? Proč oni mají přede mnou výhodu?

Zatím jsem pouze ve fázi úvah a pokušení. Ale pokud mne zas někdo vytočí a NIANTIC nebude reagovat, asi se neubráním.

Pár příkladů.

2 slabé GYM asi 1 km od sebe. "Zadarmo" jsem nasadil do jednoho a poloklusem mažu k druhému, kde jsem taky mohl nasadit "zadarmo". Zhruba v polovině cesty jsem si všiml, že někdo nasadil do toho prvního a po pár metrech nasadil i do toho druhého. Nikdo neběžel rychleji než já (bylo to v noci a ulice prázdné) a autem se tam taky nedalo. Toto mne až tak nenaštvalo, jen zamrzelo, jaký jsem trotl, že běhám jak idiot v kose a někdo to má stejné a pohodlné.

Do běla mne ale rozpálily 2 případy z minulého týdne. Navyšuju GYM, abych mohl vložit. Porazil jsem posledního a GYM už obsazen. Podotýkám zase v noci a nikde nikdo. Přes půlhoďky práce, několik mrtvých pokešů, potions v prdeli a bez výsledku.

A podobných příkladů by se dalo najít více.

Chtělo by to hlásit podobné hráče a trestat. A ne ban na půl dne. Algoritmus na výpočet možnosti přesunu z jednoho GYM do druhého nemůže být tak složitý.

UFF! Jsem se rozohnil! :-)

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..