Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
Ano, vybral jsem si na začátku modrý tým - vybrat si žlutý, tak už nehraju dávno. Žluté gymy už vidět skoro nelze a je to vcelku logické, málo hráčů, malé šance na udržení gymu, malé odměny, minimální motivace.....
Nejsem z Prahy, ale jinde to vypadá tak, že gymy mají rozdělené modří a červení. Když mám skoro plný svůj baťoh o max. 400 kouscích předmětů ("Revive" a "Max Potion" nevyhazuju), tak párkrát po sobě sám zlikviduju vybraný červený gym (raději v místě, kde nemám zájem mít pokénona v gymu) - většinou tam nechám posledního pokémona ideálně s prestiží >1000 bodů. Tím se chvilku něco děje a za pár dnů je vše zpět - gym10 a červeňáci - tohle je aspoň zpestření... ;-)
Jsem aktuálně lvl 32,5.
Souhlasím, že díky pokestopům jsem si všiml mnoha zajímavostí, kterých bych si asi sám nevšiml - některá místa jsou zajímavá. O pohybu to moc nemám, hodně jezdím na kole a to nehraju (ani to moc nelze, pokud se chci opravdu tréninkově projet)..
No nic, jak jsem už psal, ještě chvilku budu udržovat stávajících 10% hraní - možná takhle vydržím ještě do léta a pokud nenastane ze strany tvůrců zajímavá změna, tak to k ročnímu výročí hraní ukončím....