Odpověď na otázku

Vložit odpověď na:

nexus0cz » čt 30. 03. 2017, 15:36

Hraju pořád a hrát budu i dál. Pravda, nevím kvůli jakému pokémonovi bych ještě běžel, takový asi moc není. Dojdu pro něj, ale nepoběžím. Je fakt, že já moc pokémonama jako takovýma nežiju. Jsou pro mě super nástroj jak se přinutit jít ven, nesedět doma na zadku a každý den se snažit ujít alespoň 5 km. Objevil jsem po Praze spoustu míst o kterých jsem neměl ponětí, že existují. Což budou splňovat i dál. Projdu se, zjistím IV, vše co je pod 90% pošlu pryč, mimo extra vzácných. A jednou za čas pročistím i je. Chytám vše co potkám a se stardustem teda moc problém nemám, ale je fakt že si hodně vybírám do čeho ho dám. Musí to mít smysl a pak zase tolik neubývá.

A gymy, no pokud je člověk Mystic tak ho asi udrží jako prd. Kolem Náplavky je jenom modro a pořád 10. Člověk to sundá a nevydrží v něm ani 10 minut. O Valora tu člověk téměř nezavadí. A sundávat v 1-2 lidech 10 gym chvíli dá a pak zase nechodím, což je pro mě důležitější. Sundám jakýkoliv gym sám, ale na co když se tam stejně neudržím, abych to stihnul nějak smysluplně vybrat. 1-2 než to sestřelí. A jezdit někam daleko trochu ztrácí smysl.Občas mě to naštve, že to vše kolem vytlučeme s mladou co také hraje.Člověk si pak pročistí bag.

Upřímně se mi daleko lépe chodilo v zimě, kdy nikde nikdo na ulicích nebyl a já si prošlápnul svých 5-10 km. Teď to začíná být i dost nepříjemné. Všude spousta turistů, nepříjemní ožralové na každém rohu a bezdomovci také všude. Ale to nebude problém pokémonů.

Takže se pomalu sunu k 35 levelu a uvidím jak to bude dál. A Tyranitar prostě bude až bude. Generaci II nějak zvlášť neřeším upřímně. Generaci I. mám komplet. Takže si prostě teď dělám jen co nejlepší pokémony, ale spíš protože netuším co s těma candy jiného taky dělat, když jich všude mám tolik.

vaše jméno: 

váš mail: 
(tento nepovinný údaj je skrytý, slouží pouze k posílání odpovědí na mail)

Můžete vložit až 3 obrázky (max. 5MB).

Upozornit na odpověď e-mailem.

Upozornění: administrátor může změnit předmět dotazu. Tento předmět by měl vystihovat podstatu otázky a být psaný s diakritikou. Děkujeme za pochopení.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..