Odpověď na otázku
Vložit odpověď na:
ahoj, tak za sebe musí říct, že nějak strácím motivaci hru hrát. Nyní jsem v levelu 34. Co se dalo udělat z 2. generace bylo hotové za měsíc. Dřív jsem hře také obětoval hodně času, dokonce i z některých akcí jsem se vracel v noci domů pěšky třeba i 30km. ( nachozeno mám od půlky září co to hraju 2700km, i běh jsem díky hraní omezil). I v mrazu jsem vybíhal v kraťasech bez ponožek ven chytit něco důležitého.
Těšil jsem se na jaro jak vyrazím ven nalehko a u bitvy si sednu na lavičku. 2. generace mě celkem zklamala, šlo to až moc lehce, a naopak něco nejde vůbec. Co mě štve nejvíc, je nemožnost získání spousty pokemonů z 1. generace. Další problém je získávání míčů, u nás je pár pokéstopů, takže jediná možnost je cesta do centra Prahy. Dneska už to bylo v centru spíš prodírání mezi turisty, takže oprus, cestou na vlak přes Letnou a Petřín, jsem vyházel vše co jsem dole natočil. Stav konta je žalostný, takže ani nemá cenu chodit hrát u nás. Nezbývá než jet hrát zase do Prahy, na což není zase tolik času a ani se mi moc nechce. V tomhle počasí radši strávím 5 hod na kole v lese než se plahočit v Praze.
Takže za mě nyní hraní tak max 50% a bude to asi dost klesat, pokud Niantic něco nezmění. A dle toho jak se daří držet gymy je na tom asi soustu hráčů ještě hůř.