Nefunčnost aplikace
Ahoj!
nemáte náhodou někdo zkušenost? Po přihlášení se mi zobrazí přes celý display avatar a nic více.
Připojení na net mám (vše ostatní funguje).
Podotýkám, že jsem ban nikdy nedostal (ani nevím, jak to vypadá).
Pokud odinstaluji aplikaci a znovu naisntaluji, nesmažou se mi data?
Jedu na androidu a přihlašuji se přes účet na google.
Díky moc za radu.
Asi nějaký bug... Klidně aplikaci odinstaluj a nainstaluj znovu. O data nepřijdeš.
Jen to bude chtít při prvním přihlášení možná datum narození, které jsi zadal při registraci, tak bacha. Někteří si ho při registraci vymysleli a teď jsou v háji, když si chtějí PoGo znovu nainstalovat. PS: Nejsem si jistý, jestli je to datum potřeba i při přihlašování přes google účet nebo jen přes ten PTC...
Díky, už jsem vyzkoušel odinstalovat a fachčí to.
Je to zajímavé, mě se to stává na starším telefonu, na kterém hraju na druhém účtu. Občas na tom telefonu přepínám z druhého účtu na (třetí) účet manželky a po přepnutí mi to přesně jako tobě zobrazí avatar a nic se něděje. Musím apku vždycky vypnout a znova nahodit. na novějším telefonu mi přehlašování nezlobí. Tak kdo ví, čím to je
čau Bufo!
bylo to nepříjemné. Půl dne a nic. myslel jsem, že je to nějaký bug a spustí se to samo. Ban u mne nehrozí, takže jsem si myslel, že je to chyba systému. pak stačilo odinstal a OK.