"nakopnuti" claye :-)
Ahoj chlape, v jednom vláknu níže jsi psal, že tě máme sem tam nakopnout, když bude něco nového - nedávno vyšla 3. gen (50 kousků). A u pár dosavadních monů byly změněny move sety. Když bys měl chuť a čas, tak to pls doplň pro no-english hráče .
Dík a ať se ti daří .
ahoj,
tentokrát jsem to postřehnul. Nechávám si to na pátek, kdy na to budu mít více času než přes týden.
Hotovo už dnes. Pokédex, útoky a movesety jsou maximálně aktuální!
Super, moc díky, co jsem viděl, tak toto fakt nejlepší pogo web, jsem rád, že není mrtvý, ať žije clay
PS: Dneska jsem evoloval toho červa, wurmple, a vylíhnul se mi cascoon, v tom tvým schématu jednak chybí a jednak bych nepoznal, že teprve z něj se vylíhne dustox, zatímco ze silikonu beautifly... a protože se mi cascoon vylíhnul 2x, otázka zní... na čem to závisí a dá se to ovlivnit?

Dokonce jsem včera hru nainstaloval zpátky s pokořil jeden GYM, abych to vyzkoušel, jak to funguje. Ale známá jména v okolí jsem už nezahlédnul.
No Mr.kašičku jsem viděl naposledy někdy (tuším) na podzim... A co, zůstal jsi u hraní, nebo jsi to zase rychle odinstaloval? .
Mimochodem, venku je dalších 20monů, když bys měl chvilku. A možná pro nováčky by nebylo od věci upravit info v článku o získání candy - všechny legendárky totiž dají candy za 20km (ne za 5km).
Jinak vše dobré do Nového roku - třeba se potkáme u Harryho Pottera, kterého Niantic chystá
Ale jo, koukám a občas někoho ulovím. Ovšem jako dřív - dochází pokébaly. Tady v tom našem vidlákově jich spoustu vyházím a dostanu 3.
Plánuješ Harryho Pottera? Maguss se mi nelíbil - trapas někde mávat hůlkou.
Podle mě to bude stejné nebo stejně podobné jako je Ingres vs Pokémon. Nepřijde mi, že to bude moc originální. Jen další odvar.