Pokemoni zaseknuti v gyme
Otázka: Pokemoni zaseknuti v gyme
od: xarra® » čt 07. 12. 2017, 00:30
Stretol sa niekto s tym, ze sa mu pokemon zasekol v gyme? Motivacia mu neklesa uz 5 dni. To iste ma priatel. Sme v tom gyme len my dvaja a cakame na navrat pokemonov. Co je zaujimave je to, ze je to gym ktory bol casto atakovany a zrazu je klud, nikto neutoci uz 5 dni.
Stretol sa niekto s tym, ze sa mu pokemon zasekol v gyme? Motivacia mu neklesa uz 5 dni. To iste ma priatel. Sme v tom gyme len my dvaja a cakame na navrat pokemonov. Co je zaujimave je to, ze je to gym ktory bol casto atakovany a zrazu je klud, nikto neutoci uz 5 dni.
od: Vím » čt 07. 12. 2017, 15:46
A co by jste chtěli podle screenu aby vám klesalo? Jste na minimum co vám mohlo klesnout... kdyby to šlo až k nule nemuseli by se ty stadion vymlacovat.
od: ParerionCZ » so 09. 12. 2017, 07:41
Sežeňte si někoho z jinýho týmu. U nás na škole to hraje dost různě "zbarvenejch" lidí, tak si někoho sežeňte, nebo si založte jinak barevnej další účet, vytáhněte ho na lvl 5, NEdávejte Valor a vymlaťte si je sami xD
od: welby » út 12. 12. 2017, 07:18
Tato situace je úplně normální a v zimě bude častější. Já mám jednoho pokeše v gymu už 34 dnů a stále ho nikdo neposlal domů. Motivace klesá jen na určitou úroveň, pak zůstává stejná a pokemon vydrží v gymu do doby, než na něj někdo nezaútočí.
od: xarra® » út 12. 12. 2017, 07:46
Diky. Ja som si myslela ze motivacia klesa az na nulu. Zijem vo velkom meste a tu pokemon vydrzi v gyme sotva par hodin, tak preto mi to prislo podozrive :D Tak je potom vsetko ok. Este raz diky.
Diky. Ja som si myslela ze motivacia klesa az na nulu. Zijem vo velkom meste a tu pokemon vydrzi v gyme sotva par hodin, tak preto mi to prislo podozrive :D Tak je potom vsetko ok. Este raz diky.
od: letik® » st 13. 12. 2017, 22:25
Já mám berušku na odpočívadle už 60 dní... a další nabíhají...