3 generace je tu - Pokedex
Ahoj, chci se zeptat, jestli se bude do Pokedexu přidávat info o Pokémonech , útoky atd.. ze 3 generace? Samozřejmě až bude vypuštěna celá..
ahoj,
počítám s tím Nejbližší aktualizace bude brzy.
Statistiku jsem 3. generaci doplnil Do srovnání pokémonů ještě zahrnuta nebyla, bylo to trochu předčasné.
Ahoj, bylo by možné do Pokédexu přidat Pokémony i 5 a 6 generace? Jen tak pro info.. 😀
ještě není venku ani 4. generace
Jako možné je všechno, nějaké podklady už mám v PC dlouho, ale zatím mi to přijde předčasné Když se podívám, která generace je aktuálně nejvíce prohlížená, tak je to 3., 1., 2. a na 4. zatím hráči nejsou m oc zvědaví.
Ovšem nevylučuji, že mě to bude hlodat a kouknu na to.
Základní podklady mám až do 649 - Genesect.
Jasně, vím že je teprve 3 generace 😀 Ale napadlo mě, že by třeba nebylo špatný sem hodit i tu 5 a 6. Nejen kvůli PoGo ale i tak všeobecně.. 😀
Ale díky, že si s tím dáváš práci a tuto stránku ještě aktualizuješ. Je to jedna z mála českých stránek, na které je tolik informací.
První berušky z 5. generace Unova jsem doplnil - 36 kousků. Budu pokračovat, ale ještě musím vyladit i ty předchozí.
Díky že ses na ten pokedex dal. Bylo by možné k těm pokemonum připsat, jestli jsou regionalky nebo kde se dají chytit? A jejich charakteristiku?
Jak to máš u 1 a 2 gen. Díky 😀
možné to je, ale nebylo to i tak, že v nějakém období se regionálové chytali i u nás? resp že to obměnili?
Jojo, máš pravdu, ale třeba Farfethd tu byl prý jen dva dny a Kangaskhan a Unown byly jen v Praze... Já třeba nemám ani jednoho... :D
5. generace Unova komplet. Chystám se na 6. generaci - Kalos. Ale bude trochu trvat.