Sami stari pokemoni
Ahojte, chcel by som sa len spytat, ze ake mate momentalne skusenosti s pokemonmi napr. v Bratislave. Som v 27 leveli a zobrazuju sa mi pokemoni typu rata, pidgey, weedle, ledyba... Denne ich ich mozem nachytat aj 40 z kazdeho. Pokemona ako charmander, squirtle som uz nevidel peknych par tyzdnov az mesiacov... Co sa deje, takto ma to akosi ani nebavi hrat. Ved chytajte ratatu alebo pidgeyho. 8 pokebalov 4 maliny... Cele zle... Mam pocit ze kazdy novy update iba stazuje celu hru.
No tak mě to nijak zvláštní nepříjde. To, že člověk chytá většinu času odpad platí od začátku hry. Třeba tebou zmiňovaného charmandera jsem mimo speciální eventy potkal za rok tak 3x? Squirtla občas zahlédnu možná jednou za dva měsíce... Ani nevím, kdy jsem ho teď viděl naposledy, ale bude to už asi hoooodně přes dva měsíce zpátky...
A to se pohybuji po Brně. Na malém městě to bude asi mnohem horší... Jsem level 38 a pomalu se přidávám k těm, kteří přestávají hrát, protože není žádná motivace (hlavně po změně gymů)... Teď mě přinutili k hraní legendární pokémoni, ale chytil jsem si jen jednu Lugii a jednoho Arcituna a o další jsem se ani nesnažil... Takže tento týden jdu po Moltresovi a příští musím chytit jednoho Zapdose... Co bude pak nevím... Asi budu hrát jen občas... nebo přestanu úplně...
Je to dost smutne potom. Mna to prestava bavit uz teraz.