Pokecoin systém

Otázka: Pokecoin systém
od: MaryzBregis » st 28. 06. 2017, 00:21
Chtěl bych se zeptat jestli někdo má ověřené jak funguje nový systém získávání pokecoinů. ? Zkrátka držím nějské gymy na kraji města již třetí den, bohužel mě nikdo nevyhodil a tudíž jsem nedostal zatím žádné pokecoiny... až mě někdo vykopne dostanu správně například 4*50 pokecoinů? Nebo prostě 50 a držení gymu bylo uplně k ničemu?? Připadá mi to naprosto nelogické, ale pro jistotu se ptám jestli náhodou někdo neví
Počet odpovědí: 11 | poslední aktualizace: út 04. 07. 2017, 13:57
od: Canibal122 » st 28. 06. 2017, 04:51
Je to ta horší varianta. Pa např. týdnu tě vyhodí z gymu a připíšeš jen 50 coinů. Když ti v jeden den zruší všechny gymy které jsi držel týden, dostaneš jen 50. Snahy obsazovat gymy byli novou aktualizací potlačeny. Já žlutý mám modrého kámoše, máme každý jednu věž s jedním pokemonem, stačí pidgey a každý den se navzájem sesadíme a obsadíme gym toho druhého. Tak připisujeme každý den 50 což je max bez starostí. Samozřejmě držím ještě dva až tři do rezervy. I když máš na věži jen pidgeye cp 25 tak s ním soupeř musí bojovat min. třikrát a ty ho po návratu vrazíš bez léčení profesorovi. Můj zájem o hru enormně klesl. Niantic to novýmy pravidly úplně zabil. Čekám změnu a doufám k lepšímu. Zdar

od: Slimmik1 » st 28. 06. 2017, 07:14
Taky bych mel otazku. Na gymu mam pokeho 16 hodin, nastesti se vzdycky u nas najde nekdo, kdo ho kickne, dostanu 50 coinu. Ale vcera mi ho kopli uz po necelych 6-ti hodinach a nedonesl mi ani halir. Jak dlouho musi minimalne na gymu vydrzet, aby donesl alespon nejakou vyplatu?

od: bufophoenicurus® » st 28. 06. 2017, 09:05

A nepřinesl ti ten den před tím nějaký jiný pade? padesát je denní maximum, takže přesně ajk píše kolega výše, pokud ti během dne spadne třeba deset pokémonů, co drželi 9 hodin, dostaneš pajsku jen za prvního a ende šlus.... Jinak po spuštění reworku to házelo 1coin za hodinu. teď to hází 1 coin za deset minut. Stačí ti tedy 500 minut (8 hod, 20min)

od: Slimmik1 » st 28. 06. 2017, 09:56
Neprinesl mi zadnej jinej nic, u nas je jedinej gym, takze jsem jinyho pokese nikde jinde usazenyho nemel.

od: kubrt » st 28. 06. 2017, 10:12

Končím! Ujel jsem si na pokeších cca 7 měsíců je dobře, že to Niantic takto pohnojil, alespoň toho můžu bez trpkosti nechat a věnovat se zase něčemu smyslupnému :) Kdyby to takto nepohnojili asi bych na pokeších ještě nějaký měsíc ujížděl. Začínají prázdniny a je třeba si je užít!

od: bufophoenicurus® » st 28. 06. 2017, 14:28

Slimmik1: Neprinesl mi zadnej jinej nic, u nas je jedinej gym, takze jsem jinyho pokese nikde jinde usazenyho nemel.
zkus to ještě odinstalovat a nainstalovat. Někomu to pomohlo a po reinstalaci se coiny objevili...

od: Slimmik1 » st 28. 06. 2017, 17:58
Tim to nebude, bud je to bugle, nebo je tam dana nejaka minimalni doba. Meli tam usazeny pokese i muj malej a dcera a taky ani jeden coinik.

od: Slimmik1 » pá 30. 06. 2017, 22:21
Tak to byl asi bug, dneska mi coiny prisly v pohode.

od: Slimmik1 » po 03. 07. 2017, 16:52
Trosku OT. Opet snizen level pro raid, synovi vcera vypadl raid pass uz na lvlu 18.

od: Welby » po 03. 07. 2017, 21:57
Od 1.7. je RAID přístupný už i pro hráče levelu 5 takže RAIDy může už zkusit každý hráč vzhledem k tomu, že týmy a vstup do gymu je od 5.levelu.

od: El_Cptn » út 04. 07. 2017, 13:57
Aby si ziskal 50 coinu za den tak musíš mít aspoň na jednom gymu pokemona a to nejmíň 8.hodin vkuse. Taky ti ho musi souper vyhodit. Dalsi pokecoiny dostanes zase po obsazeni gymu, ale ne driv nez za 24.hodin (proste jednou za den).Vyhozeni z dalsich gymu se do denniho limitu nepocita, takze jen 50 coinu, nic vic za den necekej.Stardusty taky nejsou za obsazeni.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..