Move sety
Ahoj, vzhledem k tomu, že z raidu padají TM (s kterými jde změnit primární popř. sekundární útok), zajímalo by mě, jaké jsou v tomhle ohledu nejlepší move sety.
Třeba někde jsem četl, že best kombinace u draka je Dragon breath a outrage (starý drak musel mít primární dr.breath a sekundární byl changenut TMkem).
Myslím, že tohle se statistikami útoků dost zamává. Clay, asi bys to nezpracoval, aby to bylo tady aktuální, viď? netušíte jinak někdo, kde se dobrat aktuálních a správných informací?
Stránek je hodně a nevím, čemu věřit, když se údaje rozcházejí.
ahoj, tyhle útoky v pokédexu jsou po všech změnách v útocích co byly (pokud to není nějaká nová změna, co by mi ušla), takže by to mělo být aktuální... souhlasím, že verzí je vícero. Tahle mi přišla relevatní.
No aktuálně ti po vyhraném raidu může vypadnout technical machine, s kterou jde změnit buď primární nebo sekundární útok.
Takže třeba u dragonitea můžes získat kombinaci legacy primárního útoku a nového sekndárního:
Dragon breath (pokud ji drak měl)+outrage/Hurricane
Nebo obráceně, můžeš mít sekundární dragon pulse a změnit primární ze steel wing na Dragon tail. A tyhle kombinace starých a nových útoků v pokédexu právě chybí. A tak váhám, jestli to riskovat nebo ne, když nevím, jaký by to pak mělo případně efekt
Tohle fakt má ještě cenu řešit? Pro boj v gymu je to v podstatě jedno, protože šestku pokešů dostaneš při prvním boji pokaždé i s horšími pokemony a pak už jsou natolik oslabení, že je to spíš vyvražďovačka, než boj o gym. Kde jsou zlaté časy epických bitev v jednom proti deseti pokešům (se třemi bliznami v řadě ). A na Raid s Tyranitarem stejně potřebuješ mrak spoluhráčů.
Jo, Dane, to máš pravdu, ale stále doufám, že udělají vzájemné souboje proti trenérům a pak tohle bude mít velký smysl. Navíc hned u několika pokémonů mám mizerný move sety, ale když je čenžnu, netuším, co za kombinaci (ne)chtít.
A nevím, kde tyhle data najít...