Warning: html_entity_decode(): charset `windows1250' not supported, assuming utf-8 in /www/hosting/pokemongodex.cz/www/funkce.php on line 615
Move sety

Move sety

Otázka: Move sety
od: bufophoenicurus® » út 27. 06. 2017, 13:45

Ahoj, vzhledem k tomu, že z raidu padají TM (s kterými jde změnit primární popř. sekundární útok), zajímalo by mě, jaké jsou v tomhle ohledu nejlepší move sety.

Třeba někde jsem četl, že best kombinace u draka je Dragon breath a outrage (starý drak musel mít primární dr.breath a sekundární byl changenut TMkem).

Myslím, že tohle se statistikami útoků dost zamává. Clay, asi bys to nezpracoval, aby to bylo tady aktuální, viď? netušíte jinak někdo, kde se dobrat aktuálních a správných informací?

Stránek je hodně a nevím, čemu věřit, když se údaje rozcházejí.

Počet odpovědí: 4 | poslední aktualizace: st 28. 06. 2017, 09:00
od: clay01a® » út 27. 06. 2017, 14:24

ahoj, tyhle útoky v pokédexu jsou po všech změnách v útocích co byly (pokud to není nějaká nová změna, co by mi ušla), takže by to mělo být aktuální... souhlasím, že verzí je vícero. Tahle mi přišla relevatní.

od: bufophoenicurus® » út 27. 06. 2017, 15:01

No aktuálně ti po vyhraném raidu může vypadnout technical machine, s kterou jde změnit buď primární nebo sekundární útok.

Takže třeba u dragonitea můžes získat kombinaci legacy primárního útoku a nového sekndárního:

Dragon breath (pokud ji drak měl)+outrage/Hurricane

Nebo obráceně, můžeš mít sekundární dragon pulse a změnit primární ze steel wing na Dragon tail. A tyhle kombinace starých a nových útoků v pokédexu právě chybí. A tak váhám, jestli to riskovat nebo ne, když nevím, jaký by to pak mělo případně efekt

scontent-frt3-1.xx.fbcdn./...

od: DanEl65 » út 27. 06. 2017, 19:08

Tohle fakt má ještě cenu řešit? Pro boj v gymu je to v podstatě jedno, protože šestku pokešů dostaneš při prvním boji pokaždé i s horšími pokemony a pak už jsou natolik oslabení, že je to spíš vyvražďovačka, než boj o gym. Kde jsou zlaté časy epických bitev v jednom proti deseti pokešům (se třemi bliznami v řadě ). A na Raid s Tyranitarem stejně potřebuješ mrak spoluhráčů.

od: bufophoenicurus® » st 28. 06. 2017, 09:00

Jo, Dane, to máš pravdu, ale stále doufám, že udělají vzájemné souboje proti trenérům a pak tohle bude mít velký smysl. Navíc hned u několika pokémonů mám mizerný move sety, ale když je čenžnu, netuším, co za kombinaci (ne)chtít.

A nevím, kde tyhle data najít...

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..