Změny ve hře

Otázka: Změny ve hře
od: roman » pá 23. 06. 2017, 07:32

tak máme prvních pár hodin po upgradu a bylo by fajn napsat vaše postřehy.

mě se změny docela líbí, jedinou výhradu bych měl ( zatím ), že se v šopu dají koupit revie a potionsy. to si myslím není dobrý nápad.

potom se se nikde nedozvěděl, jakým stylem se budou vydělávat penízky :(

Počet odpovědí: 29 | poslední aktualizace: po 26. 06. 2017, 14:38
od: roman » pá 23. 06. 2017, 08:04

další poznatek: ve vlastním gymu můžete malinami krmit jakéhokoliv pokemona

od: welby » pá 23. 06. 2017, 09:53

- krmit jednoho pokémona jde jen omezeně. Nepočítal jsem, kolik jsem mu dal krmení, ale další už si nevzal. Krmit ho lze čímkoliv (razz, nanab, pinap berry). Za krmení dostáváte trochu sturdustu a XP (asi 20)

- coiny se budou asi získávat za strávenou dobu pokémona v gymu. 1hodina = 1 coin. Pokud tam bude méně než hodinu, tak nic nedostanete. Coiny se připisují až po vyhození pokémona z gymu

- když porazíte bránícího pokémona, tak se mu sníží CP/"motivace" a musíte s ním bojovat opakovaně, dokud CP nesrazíte na 0

- když do neobsazeného gymu vložíte svého pokémona, tak další hráč ze stejného týmu může svého pokémona vložit až po určitém čase (prý 10 minut). Tohle omezení nechápu, ale už jsem na něj ráno narazil. Psalo to hlášku, že na gym někdo útočí (to mě zmátlo) i když to pravda nebyla (CP pokémona uvnitř se neměnilo).

- vypadá to, že u pokémonů s vysokým CP (nad 3tis?) klesá CP/"motivace" o dost rychleji, takže v gymu dlouho nevydrží i když na něj nikdo nezaútočí

od: max Frangl » pá 23. 06. 2017, 09:54

Po porážce pokémona a odstranění z gymu mi přibyl jeden penízek.

od: welby » pá 23. 06. 2017, 10:01

- RAIDu se můžou účastnit hráči s levelem 35+. Alespoň pro zatím. Jsem level 37 a u nearby RAID už nemám hlášku, že nemám dostatečný level.

- místo v batohu se dá navýšit nad 1000

- v shopu je možné koupit max revive, max potion a premium raid pass

- už mi padl free raid pass, takže raid bude nejspíš možný (i když zatím jen pro hláče s levlem 35+)

od: roman » pá 23. 06. 2017, 10:12

to je protekce , mě nic nepřibylo

od: tc0803® » pá 23. 06. 2017, 11:34
Dobrý den. K čemu slouží ten RAID a jak se získá?

od: rompokero® » pá 23. 06. 2017, 11:36

čau všem!

tak nevím, zatím jsem rozpačitý.

Grafika by chtěla optimalizovat. Často nevidím "hlavu" bránícího pokeše. Hůř odhaduju útoky. Bojoval jsem na 5 gymech. paradoxně nejvíce zavazel charmader asi 500 CP. zabil jsem ho sice rychle na druhý, třetí útok, ale strašně málo se mu ubíralo a furt tam trčel.

Změnila se taktika. Měl jsem ve zvyku si dávat bokem šepleť 400-1000 CP a upoval jsem s nimi nasazený GYM o 2-3 levely. Teď má ocit, že to už nepůjde. Takže asi šepleť vypráším! :(

Dobývat GYMY bude teď jednodušší, ale zatím se mi zdá, že to bude trvat déle. Poslední kolo až dvě boje proti plnému, ale už oslabenému GYMU lze zvládnout s 1 pokešem.

Bylo pro mne až smutné, když jsem s jedním Cloysterem cca 1600 dal postupně Dragonita, Blissey a Tyranitara.

od: DanEl65 » pá 23. 06. 2017, 12:24

Souhlasím s tím, že slabí pokemoni se blbě zabíjí. Jedinýho Golema CP kolem 2000 jsem sundával napětkrát po 400 CP, stačil mi na to jeden Gyarados a v 5 kolech za sebou nepřišel ani o půlku CP. Bude to snadný, ale bude to otrava. Asi budu muset vyzkoušet, jestli není lepší bojovat se slabšími pokemony a pak bude CP obránce ubývat rychleji. Tak, jak to bylo u zvyšování úrovně gymu.

Každopádně se mi asi nebude chtít chodit každý den dvakrát ke gymu (nebo k několika), abych nakrmil. Teda ze začátku asi jo, ale moc dlouho to nevydržím. Uvidíme, co se bude dít dál.

od: Svist » pá 23. 06. 2017, 12:47
Tak můj Dragonite 3068 bez krmení, bez napadení vydržel necelých 8hod v gymu a pak ho to vyhodilo a priosalo 7 coins

od: Michal Loun » pá 23. 06. 2017, 12:51
Nemá to cenu. Za první den jsem vyházel přes 100 malin abych nakrmil svých 14 gymů. To bych musel pořád protáčet stopy a zas běhal nakrmit.
Vzdávám to. Nechám si jen 2 gymy u baráku a na zbytek kašlu.
Pokud budu potřebovat coiny, koupím si je....
Pěkně to Niantic zmrvil!!

od: DanEl65 » pá 23. 06. 2017, 13:26

Jo, pokud se bude stejně odepisovat motivace i v noci, pak máme každý ráno spoustu gymů volných, a za měsíc budou volné všechny .

od: rompokero® » pá 23. 06. 2017, 16:25

souhlas!

Těšil jsem se, že budou nějaké změny proti hackerům. A bohužel jsou. V jejich prospěch:

1) v klidu "obejdou" několik GYMů během chvilky. Stačí se 2x denně posadit ke komplu a mám to během pár minut.

2) pokud jim někdo ohrožuje jejich pokeše v GYM, Niantic jim to dokonce OZNÁMÍ hláškou. Několikrát se mi stalo, že vybíjím GYM a když jsem byl u konce (před posledním kolem), najednou se začali všichni pokeši v GYMu oživovat na max. úroveň. Podotýkám, v okolí GYM jsem byl sám.

Asi začnu hledat návod, jak se to dělá! :(

od: roman » so 24. 06. 2017, 07:12

raidu se můžeš zůčastnit když máš raidpas. jsem L32 a normálně by mě to pustilo. hláška o tom, že nemám lavel zmizela.

od: roman » so 24. 06. 2017, 07:14

rompokero: souhlas! Těšil jsem se, že budou nějaké změny proti hackerům. A bohužel jsou. V jejich prospěch: 1) v klidu "obejdou" několik GYMů během chvilky. Stačí se 2x denně posadit ke komplu a mám to během pár minut. 2) pokud jim někdo ohrožuje jejich pokeše v GYM, Niantic jim to dokonce OZNÁMÍ hláškou. Několikrát se mi stalo, že vybíjím GYM a když jsem byl u konce (před posledním kolem), najednou se začali všichni pokeši v GYMu oživovat na max. úroveň. Podotýkám, v okolí GYM jsem byl sám. Asi začnu hledat návod, jak se to dělá! :(

máš pravdu, děje se všechno pro to, aby se pokemoni hráli od kompu :(

od: Míra » so 24. 06. 2017, 12:59
Krmení pokemonu je pěkná blbost! Denní strop je 50 coinů, což jeden! pokemon "vyrobí" za necelých 9 hodin. Pak potřebuju aby byl poražen...
Tohle fakt vymyslel úplný magor!

od: Mosssst xxx » so 24. 06. 2017, 15:46
No nic za cca 15 min jdu na raid bosse.

od: zek » ne 25. 06. 2017, 10:43

ahoj, docela mi vadí, že jsou teď maximálně zvýhodněný hráči, který mají na dohled nebo i na dosah gymy. Je docela náhoda, když někaj jedu, aby byl zrovna raid, dřív to nebylo tak rozhodující, jestli byl blízko gym, teď je to skoro nutnost.

od: DanEl65 » ne 25. 06. 2017, 19:31

Míra: Krmení pokemonu je pěkná blbost! Denní strop je 50 coinů, což jeden! pokemon "vyrobí" za necelých 9 hodin. Pak potřebuju aby byl poražen... Tohle fakt vymyslel úplný magor!

Krmení pokemonů by mi nevadilo, ale ten strop je fakt P******A. Teď se mi vrátila Blissey po dvaceti hodinách, kterou jsem chodil pravidelně krmit, a dostal jsem celých 5! zlaťáků (v noci padl Dragonite, kolik dostal on, to nevím). Takže pokud mi dneska sejmou další pokeše, tak nedostanu nic. Super, tohle fakt vymysleli debilové. Asi už toho nechám, je to horší a horší, proč bych proboha chodil krmit pokemony, když z toho nic nemám ???

od: spy255 » ne 25. 06. 2017, 20:19

ahoj

od: spy255 » ne 25. 06. 2017, 20:25

ahojte ľudia, no tiež nie som nadšený týmito zmenami, ako plus berem, že gym je aj pokestop a aj tých bossov, to je pekné sprestrenie, ale inak je to na dve veci, aj čo sa týka obsadzovania gymu... mám taký pocit,že síce je tam menej pokémonov ale trvá mi to o dosť dlhšie obsadzovať, keď každého musím poražiť tak 3 -4 krát...otázka k tým coin akože denne môžem celkovo zarobiť 50 coins, alebo každý gym v ktorom mám pokémona ? lebo ak je to len 50 denne tak mi vlastne stačí jeden dva gymy na celý deň

od: DanEl65 » ne 25. 06. 2017, 21:08

Je to fakt jen 50 denně, opravdu stačí jeden, maximálně dva gymy. Víc pokešů není důvod vykrmovat.

od: DanEl65 » ne 25. 06. 2017, 21:12

Now, players are only allowed to collect 50 coins in a 24 hour period. When the gyms first re-opened, the limit was 100.

od: DanEl65 » ne 25. 06. 2017, 21:41

Abych to ještě víc upřesnil, potřebuješ, aby tě každý den někdo sestřelil, pak těch 50 coins dostaneš. Pokud budeš mít dva gymy celých 24 hodin a nikdo tě nesundá, nebude za to nic. Takže když jsem před časem měl trvale obsazených třeba 6 - 7 gymů, tak za to bylo každý den (po 21 hodinách) 60 - 70 coins. Dneska, když budeš mít trvale obsazených 6 - 7 gymů týden, tak to nebude 420 - 490 coins jako dřív, ale přesně 0 coins. Případně, když ti sundají všechny gymy najednou, tak maximálně 50 coins. Takže nezbývá než obsadit pár gymů a doufat, že po 10 hodinách aspoň jeden padne, jinak je výsledek 0, nula, nic, NIC! Dobře to vymysleli, Niantic fakt moc potřebuje nákupy v aplikaci.

od: spy255 » ne 25. 06. 2017, 23:40

diki za info... no pekná blbosť ... takže asi kašlem na celé gymy už som level skoro 38 takže sa sústredim na level 40 a tých pár pokémonov, ktorý mi chýbajú .... a môžem celú hru okašlať ..všetko čo prerobia je blbosť

od: roman » po 26. 06. 2017, 07:32

DanEl65: Abych to ještě víc upřesnil, potřebuješ, aby tě každý den někdo sestřelil, pak těch 50 coins dostaneš. Pokud budeš mít dva gymy celých 24 hodin a nikdo tě nesundá, nebude za to nic. Takže když jsem před časem měl trvale obsazených třeba 6 - 7 gymů, tak za to bylo každý den (po 21 hodinách) 60 - 70 coins. Dneska, když budeš mít trvale obsazených 6 - 7 gymů týden, tak to nebude 420 - 490 coins jako dřív, ale přesně 0 coins. Případně, když ti sundají všechny gymy najednou, tak maximálně 50 coins. Takže nezbývá než obsadit pár gymů a doufat, že po 10 hodinách aspoň jeden padne, jinak je výsledek 0, nula, nic, NIC! Dobře to vymysleli, Niantic fakt moc potřebuje nákupy v aplikaci.

ano, i pro mě je to demotivující. stačí jeden gym a přežít pár hodin. 50 zlatek za den je výsměch.

od: bufophoenicurus® » po 26. 06. 2017, 08:19

Hele a jak to máte s hratelností při bojích? Já z toho půlně rostu.

1) mi vadí že většina těžce proinvestovanýho dustu je momentálně k ničemu. Jediní, na co jsou moji "bossové" dobří, je sunddavání gymů (spát je do gymů se sice taky dá, ale děsně padají). Jenže sundavání gymů se mi děsně kouše. není to synchronizovaný s jejich servrama. Úplně pořád se mi stává, že pokémona sejmu, ale čas běží dál dalších třeba 30sec. V mezičase si třikrát přečtu hlášku "network error" atd. Nebo se mi opakovaně vrací boj do stavu o pár vteřin dříve (tedy jako bych nenabil sekundární útok a nepoužil ho). Do toho občas skočí error s tří minutovou čekací dobou.

Třeba včera jsem takhle jeden plný gym sundaval neskutečně dlouho i v posledních fázích (pokeše sem sundal za 8sec a další půl minutu čekal, než to server zaregistruje)....

taky Vám to zlobí?

od: Marty2B » po 26. 06. 2017, 08:58
Ahoj,

no tak to je změna pěkně na ho... hlavně, že před aktualizací bylo možné za den získat 100zl. (a když to dobře vyšlo a pravidelně po 21h i 200) když jai měl 10 gymu.
Tohle je fakt síla. A já si říkal, proč mi včera za Blissey, která byla v gymu 2 a půl dne, nepřibylo vůbec nic, jen úspěšnost v obraně k medaili... :O
Tak pro tu jsem to opravdu nedělal... :D

od: Rubi » po 26. 06. 2017, 12:31

bufophoenicurus: Hele a jak to máte s hratelností při bojích? Já z toho půlně rostu. 1) mi vadí že většina těžce proinvestovanýho dustu je momentálně k ničemu. Jediní, na co jsou moji "bossové" dobří, je sunddavání gymů (spát je do gymů se sice taky dá, ale děsně padají). Jenže sundavání gymů se mi děsně kouše. není to synchronizovaný s jejich servrama. Úplně pořád se mi stává, že pokémona sejmu, ale čas běží dál dalších třeba 30sec. V mezičase si třikrát přečtu hlášku "network error" atd. Nebo se mi opakovaně vrací boj do stavu o pár vteřin dříve (tedy jako bych nenabil sekundární útok a nepoužil ho). Do toho občas skočí error s tří minutovou čekací dobou. Třeba včera jsem takhle jeden plný gym sundaval neskutečně dlouho i v posledních fázích (pokeše sem sundal za 8sec a další půl minutu čekal, než to server zaregistruje).... taky Vám to zlobí?

seká se mi to také,nedá se pořádně bojovat na gymu a dokonce ani na bosse nemůžu,když si tedy počkám těch 111sec a má začít boj tak to napíše error a spadne to zpátky na čekačku a tak dokola.vyhodila jsem už 3raid passy do luftu a ani si nebrnkla.

od: Max Frangl » po 26. 06. 2017, 14:38

Problém je najít gym, kde vydržíš tak akorát pár hodin. Mě buď smetou hned, nedo držím dva dny.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..