Nová aktualizace

Otázka: Nová aktualizace
od: roman » st 21. 06. 2017, 16:31

tak aktualizace 0.67.1 je venku. nové gymy jsou na svých místech, ale ještě nefungují. doufejme, že to nebude dlouho trvat.

Počet odpovědí: 25 | poslední aktualizace: po 24. 07. 2017, 16:14
od: Leny » čt 22. 06. 2017, 15:06

Aktualizaci mam již stáhnutou, jenže gymy stále nefungují... nemate nekdo info kdy by to mělo začít fungovat ? hraju na Iphone. :)

od: KoJirka » čt 22. 06. 2017, 22:18

Už to 30 min běží, vyražte na gymy (pokud u vás právě neprší tak intenzivně jako u nás)

od: Welby » čt 22. 06. 2017, 23:42
Ze zvědavosti jsem oběhl 4 okolní gymy, abych věděl, jak to funguje. A potkal jsem pár stejných bláznů
První info: krmit pokemony je možné všemi druhy berry. Krmit je možné jen, když je člověk u gymu. Když porazite bránícího pokemona, tak mu klesne CP a je potřeba ho sejmout víckrát, aby úplně padl... Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží pokemon v gymu bez krmení než se vrátí...

od: Welby » čt 22. 06. 2017, 23:47
Pokud jde o medaile, tak můžu potvrdit medaili za krmení pokemonů 10/100/1000 berry a medaili za obranu gymu 10/100/1000 hodin.

od: lelenka » ne 25. 06. 2017, 22:25

Ahojka

mám po updatu dva problémy. Jednak se mi hra strašně seká - mám chuť s tím praštit

Jednak sice jsem získala pass na bosse celkem bez problémů při vytáčení gymu,ale při pokusu o souboj mě to nechtělo dál pustit a pas mi to sebralo. Je to tím že jsem L31?

Dík a pevné nervy

od: Edgar » ne 25. 06. 2017, 23:44
Take se mi to dost seka a vubec je cela hra vykonove narocnejsi. Pri cestovani MHD je to skoro nehratelne. Take mi to dostkrat spadlo nebo se to seklo tak, ze jsem musel restartovat.

od: Rubi » po 26. 06. 2017, 22:37

lelenka: Ahojka mám po updatu dva problémy. Jednak se mi hra strašně seká - mám chuť s tím praštit Jednak sice jsem získala pass na bosse celkem bez problémů při vytáčení gymu,ale při pokusu o souboj mě to nechtělo dál pustit a pas mi to sebralo. Je to tím že jsem L31? Dík a pevné nervy

Jsem na tom stejně i když jsem level 33,ale kluk má level 25 a normálně mu to jede i slabšího bosse sundá.

Zkusila jsem hru odinstalovat a znovu stáhnout a zítra uvidím.

od: kubrt » út 27. 06. 2017, 09:10

Jsem z nové aktualizace velmi zklamán :(

1) velmi mne demotivuje pro vylepšení CP jednotlivých pokešů, po přidání do gymu vždy o CP rychle přicházím, proč investovat pracně našetřené stardusty ve vyšších levlech, když o tuto pracně navýšenou hodnotu velmi rychle přicházím. Dříve byla CP podstatnou součástí hry, nyní je to podružný parametr. V gymech jsou najednou spousty slabých pokešů a důvod k levlení je ten tam :(

2) nové získávání coins - chaotické, omezené na 50/den (a ne jako dříve na 100/den)

3) nový systém umístění pokešů do gymů - už jen 6 a né 10, vypadávání po čase, ...

Hraji pokemony přes 1/2 roku a tato aktualizace mne natolik znechutila, že pokud nedojde díky tlaku hráčů v brzké době k nějakým zásadním úpravám nového herního modelu, tak určitě hru zabalím!

od: Rubi » út 27. 06. 2017, 11:57

Rubi: Jsem na tom stejně i když jsem level 33,ale kluk má level 25 a normálně mu to jede i slabšího bosse sundá. Zkusila jsem hru odinstalovat a znovu stáhnout a zítra uvidím.

Tak to nejde stále,pass v luftu a ani ťuk.

od: DanEl65 » út 27. 06. 2017, 18:59

kubrt: 3) nový systém umístění pokešů do gymů - už jen 6 a né 10, vypadávání po čase, ...

Taky nejsem moc nadšený, ale podle mých zkušeností pokeši z gymů nevypadávají. Prostě se jim sníží CP na +- 600 a zůstávají tam. Aspoň mě se ještě žádný sám od sebe nevrátil, a to jsem je nechal třeba 10 až 15 hodin bez krmení na prázdném srdíčku. Vždycky se mi vrátili až po sestřelení jiným hráčem.

od: bufophoenicurus® » st 28. 06. 2017, 09:09

S tím jestli spadne sám nebo ne taky moc nevím, jak to funguje. Zdá se ale, že je paradoxně strategičntější dát do gymu pokémona +3000, kterému CP padá jako blázen. Takový by se měl vrátit sám od sebe a pokud mu někdo nedá zlatou malinu, tak normálním malinama ho nikdo nedokrmí....

nemám to nějak speciálně otestovaný, ale zdá se mi, že vše do 3K drží, nad 3K to padá, což v tomhle smyslu je spíš výhoda, než hendikep...

od: lelenka » st 28. 06. 2017, 19:18

Tak jsem dnes sundala prvního raidbosse. Musela jsem počkat, jestli se nepřihlásí někdo ke mně a když nikod, tak mě to pustilo do boje. Dostala jsem pak na chycení bílé pokébaly, jen mě mrzí,že když mi ze 13 zůstalo 9,tak mi nezůstaly v báglu. Nevím - třeba to už někdo ví- není to tak že můžeš zkoušet bojovat jen s raid bossem nad gymem,který momentálně patří tvé barvě? Jako třeba když je někdo ve žlutém týmu, může bojovat jen s bossy nad žlutýmy gymy, nebo je to blbost a chyby pomalu mizí:),

od: vany11® » st 28. 06. 2017, 19:37

tyto spešl pokebally máš jenom na ten raid kde je dostaneš, vypotřebuješ je a nemáš nic, nevypotřebuješ je, tak příště nemáš taky nic, zase jenom ty co tě dají.

od: bufophoenicurus® » čt 29. 06. 2017, 07:59

Jinak se běžně můžeš zůčastnit raidu na jakékoliv barvě gymu. A může se k tobě přidat 19 lidí - taky napříč barvami teamů.

od: Qq » po 10. 07. 2017, 16:56
Cize ked krmim gym kde mam polemona, vlastne tym predlzujem cas, kym padne, cim skor padne, tym skor pridu body. Takze davat maliny je kontraproduktivne...

od: Slimmik1 » st 12. 07. 2017, 17:24
Jedina vyhoda krmeni v gymech je, ze banany se stejne na nic jineho nehodi a aspon je smenis za stardust, ktery ti vypadne pri kazdem nakrmeni.

od: DanEl65 » st 12. 07. 2017, 17:38

Po pár dnech praxe zjišťuju, že Niantic pokemony zprasil víc, než jsem čekal. Od rána mám devět pokešů na gymech a marně doufám, že aspoň jednoho někdo sundá. Dřív byla hra možná nedodělaná, ale aspoň měla logiku. Dneska dostanu odměnu jedině když prohraju. Když vítězím, nedostanu nic. Dobytí gymu (to je vítězství) = 0 coins. Devět pokemonů v gymech celý den (a nebo klidně týden, měsíc, slušná vítězná série) = 0 coins. Jeden pokemon zdarma posazený do gymu jako 2 - 6 a PORAŽENÝ po 10 minutách až osmi hodinách = 1 - 50 coins. To je naprosto nelogické. Niantic vymyslel první hru, ve které je hráč odměněn za porážku a nikoliv za vítězství. Tak sedíme doma se svými osmi deseti pokeši na gymech a čekáme, až se někdo smiluje a tu smečku polomrtvých pokešů dorazí. A nikomu se do toho nechce. Samozřejmě, vždyť každý už má sám na gymech pár svých pokešů s nulovou odměnou a za dobytí dalšího gymu prostě nic nedostane. Hraju to už jenom kvůli Unownovi, kterého nemám a chci, a kvůli sbírání odznaků. To ale nemá na vlastní hru vliv, je to jen sběratelská záležitost. VELKÉ ZKLAMÁNÍ.

od: zek » st 12. 07. 2017, 19:15

asi je to tak uděláno proto, aby měli šanci i hráči, který si nevybrali tým s barvou co má většina hráčů v okolí. U nás je v okolí převládající modrá a pak červená, žlutých jako já je jenom pár. Před změnou jsem byl rád, když jsem měl v průměru 20 coinů za den. a modráci měli všude rozesetý 10tkový gymy, když jsem jim gym schodil, tak mě samotnýho hned za chvíly stejně zase vyhodili. Teď je to naopak super, stačí dát večer 1 gym a druhý den mam svou 50ku jistou :)

od: DanEl65 » st 12. 07. 2017, 20:33

No já jsem právě taky žlutý, a vždycky bylo okolí modrý, taky jsem měl těch 20, maximálně 30 coinů, ale bylo o co hrát. Mám gymy u domu, žlutých je dost, u práce, žlutých je pár, ale ani modří ani červení prostě nehrají. Asi je to přestalo bavit :( .

od: bufophoenicurus® » čt 13. 07. 2017, 08:26

No mě hra přestávala bavit už delší dobu, ale starý systém vybírání oměn byl aspoň trochu motivační. Fakt jsem se musel snažit, abych něco nasyslil. Musel jsem objíždět gymy, jestli tam není místo, sundavat a navyšovat a za vše byla odměna.

Nevím, jak Vám, ale mě se teď souboje v gymech úplně brutálně protahují. Úplně standartní je, že když sejmu pokémona, čekám dalších 15-60 vteřin, než to serveru dojde a někdy mu to ani nedojde a souboj skončí po minutě a půl a protivník (co byl z toho 70sec tuhej) je v gymu dál bez šrámu. Mám LG G3 (3GB operační) a 4G data, tak by to emělo být telefonem... Network error mi při gymování vyskakuje, jak houby po dešti. Takže jsem dost demotivovanej sundavat plný gymy. Za normálního provozu by to byla brnkačka (i když teda po prvním kole je druhé a třetí kolo fakt jen do počtu a není to žádná výzva).... včera jsem sundaval dva gymy, v obou byly jen dva slabí pokémoni, snad půl hodiny. Odměna je teoreticky 50coinu/10 korun (když je stovka v shopu za dvacku). Coiny nakupovat nehodlám, ale říkám si, proč tam vlastně kvůli desetikačce půl hodiny stojim, když většina z toho je čekání na konec dávno proběhlého zápasu.... kdyby to běhalo, jak má, tak si rád zasundavám.

Coiny jsem dřív používal na inkubátory. Byl to prima zdroj dustu. Teď je mi to celkem jedno, že si nic nevydělám a inkubátor mám jen jeden. Nejsem motivovanej bojovat ani se o něco snažit. Do gymu můžu dát jakejkoliv odpad. A gym, když to běží, sundám dvěma pokémonama celej, takže nemusím žádný vylepšovat. Nejhorší na tom je, že všichni pokéšové nad 3K jsou do gymů na nic. Na dobývání gymu se hodí, ale do gymu dávat nejdou. Takže roční snaha byla v podstatě k ničemu. To mě na tom mrzí asi nejvíc.

No je to škoda, mělo by to potenciál obrovský, ale zdá se mi, že pro větší zapálenost do hry nic nedělají a i když jsem v tomhle poměrně odolnej, už je mi to celkem jedno a asi se poohlídnu po jiný zábavě (jinak mi chybí pár mass evolve do 38.levelu)

od: DanEl65 » čt 13. 07. 2017, 15:05

Přesně to jsem měl na mysli. Hra je absolutně demotivující. Za dobytí gymu není žádná odměna, odměna je jen za porážku. Jak píše zek : "stačí dát večer 1 gym a druhý den mám svou 50ku jistou" . A to je prostě nuda. Když si vzpomenu, jak jsem celou zimu bránil dva gymy u domu proti útokům modrých, abych si mohl vybrat svých dvacet coinů. Někdy i víckrát denně. To byla zábava a adrenalin! Jestli stihnu oba, nebo se budu muset vracet k prvnímu. A častokrát jsem se vracel. Dneska, když porážím za sebou dva pokeše s CP 30, každého na tři souboje, tak jsem akorát nas****. Je to otravné a nudné.

od: slimmik1 » po 17. 07. 2017, 20:50

A aby se to nepletlo, tak mi dneska kickli z Gymu pokeše po 6-ti hodinach a nedostal jsem ani coiník.

od: zek » po 17. 07. 2017, 23:16

ony se ty coiny někdy přičtou až za chvíli, už se mi to párkrát stalo

od: Slimmik1 » út 18. 07. 2017, 15:56
Nepricetli se miu doted a zjistil jsem to same u deti. Maji sve ucty, sve mobily a stejny problem. Je to od te doby, co zmizela ze shopu bedna.

od: lelenka » po 24. 07. 2017, 16:14

Souhlasím s Bufem i Danem(promiňte za zkratky hra je demotivující. Odměny za prohru, čekání jestli slabé pokyše někdo konečně vyhodí a co mě mrzí velcí raid bossové nemožní sundat v jednom či dvou až třech. Legendární jsou sice pěkní,ale když čekám 2x ve velkém obchodním centru v neděli odpoledne,kdy se to lidmi jen hemží a nikdo!! *zed* se ke mně nepřidá, mám asi dost smůlu. Mít je nebudu? je to k nas*....

Taky se to děsně seká a není to asi jen mobilama. Byla jsem na dovči ve Španělsku a sekalo se mi to tam míň poměrně o dost. Pak jsem jela tady v Brně šalinou a během půl hodiny mi to třikrát spadlo a jednou jsem musela restartovat - málem mě kleplo. Možná by to chtělo nějaký průzkum - mám Vodafone:).

Ale jinak hodně úspěchů a pěkné prázdniny.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..