Nejde se přihlásit
Otázka: Nejde se přihlásit
od: tankistacz® » st 14. 06. 2017, 15:31
Dobrý den,
do nedávna mi PoGO fungovala bez problémů. Problém ale nastal v poslední době. Pokud se chci přihlásit přes Google, funguje mi to, ale pouze na wifi. Pokud jsem na datech a chci se přihlásit, mám smůlu. Po chvilce načítání mi to napíše chybovou hlášku. Data mám, aplikace od Googlu nemám zakázaný. Pokud se přihlásím na wifi a zapnu potom data, hra funguje normálně.
Děkuji za slušné odpovědi.
od: Jiří Motl » pá 25. 08. 2017, 09:52
Mám stejný problém, zkoušel jsem přeinstalovat aplikaci a nepomohlo to. Test připojení je perfektní připojení 4G a stejně se přes data nepřihlásím. Pouze wifi
od: Tankista123 » pá 25. 08. 2017, 20:46
Já jsem už problém vyřešil. Zkuste zkontrolovat jestli máte povolené data data na pozadí od aplikaci Google a Android. Mě, ač jsem měl data povolená u všeho, to stejně nefungovalo. Takže mi nezbylo nic jiného než tovární nastavení, které mi pomohlo.
Já jsem už problém vyřešil. Zkuste zkontrolovat jestli máte povolené data data na pozadí od aplikaci Google a Android. Mě, ač jsem měl data povolená u všeho, to stejně nefungovalo. Takže mi nezbylo nic jiného než tovární nastavení, které mi pomohlo.
od: Michal Pícha » st 27. 06. 2018, 11:48
Super, konečně to mam asi po roce vyřešeno, díky. Bylo to autentizacni aplikací od Googlu. Vypnutá data
Super, konečně to mam asi po roce vyřešeno, díky. Bylo to autentizacni aplikací od Googlu. Vypnutá data