Vidim jen zakladni formy

Otázka: Vidim jen zakladni formy
od: kuca323® » pá 26. 05. 2017, 20:15

cau lidi, stalo se mi ze najednou nevidim cast pokemonu, respektive vidim jen prvni stadia, kdyz je nekde 2 nebo 3 vyvoj tak ho tam nemam a kamos kterej se mnou chodi tak je ma vsechny... nevi nekdo kde je problem ?

Počet odpovědí: 7 | poslední aktualizace: st 31. 05. 2017, 14:04
od: MM » so 27. 05. 2017, 00:14
Dostal jsi ban od nianticu...
Je to nove opatreni proti robotum nebo i treba proti hracum za pouzivani treba programu jako je IV calculator.

od: kuca323® » so 27. 05. 2017, 15:02

jestli davaj banny za neco jako IV kalkulator tak sou to pekni ubozaci, hlavne ze fakery nechaji byt...asi je cas opravdu zacit pouzivat cheaty...

od: welby » po 29. 05. 2017, 07:35

Je to možná pro některé blbé rozhodnutí, ale je v souladu s pravidly, která všichni hráči odsouhlasili, tak se není čemu divit. Nesmí se používat jakékoliv aplikace třetích stan, pokud se nepletu. Taky bych uvítal spíš banování ghostů, což je jasný podvod, ale to asi tak lehce nejde.

Mluví se o tom, že ban by měl být na 7 dnů. Kromě toho, že nevidíš vzácné pokémony prý nejdou ani utrácet pokécoiny v shopu?

od: shakal® » po 29. 05. 2017, 11:30
Jsou to fakt kašpaři, obchazíš gymy, nachodíš se jak blázen, pak si dáš IV calculator, pro kontrolu pokese, a oni ti pak dají Ban, a Kokoti co lítají (letci, fake GPS) tak ty nechají lítat dál. No směřuje to k tomu, že asi dost lidí začne lítat, pač pro poctivý hráče asi hra bude končit. Zrovna včera se mi to stalo u třech gymovaček, nikde nikdo v okolí, 200m, a najednou to schodili tři frajeři.. Většinou to jsou žluťáci aspoň Teda u nás, pač jich je málo. No lidi, ještě nás pánové od Nianticu určitě něčím překvapí, nějakou sračkou... Peace,-)

od: Silamor » po 29. 05. 2017, 12:25

Oni fakt ty bany za IV Go dávaj jo? Jsem myslel. že je to "fejk". Tak to se máme na co těšit... ale tak jeslti je to 7 denní omezení tak si hold zajimavy pokémony s pravděpodobně vysokym IV člověk jednou za měsíc bude moc zkouknout....

od: xp » st 31. 05. 2017, 11:49

Také nevidím žádné vzácnější pokémony, cca 3 dny (resp. je to jen mé podezření, jistý si nejsem, ale prostě všude jen plevel). Ale nakupovat v shopu mi normálně jde. Žádný oznam jsem nedostal.

od: hangman07® » st 31. 05. 2017, 14:04

Za IV Go mam shadowban, cekam kazdym dnem unban, kazdopadne upozorneni se ti neukaze a v shopu muzes utracet. Dle reddetitu a dalsi ma shadowban vice urovni dle toho zda je za IV Cheking, GPS Spoofing ci jine prohresky. S IV Go vydis jen plevel ale vse jinak funguje normalne vcetne vajec. Ja IV Go jiz odinstaloval, zmenil hesla a ted uz jen asi jeden den a mel by snad prijit unban

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..