Zabiják Blissey

Otázka: Zabiják Blissey
od: rompokero® » pá 21. 04. 2017, 18:15

mám Dvě otázky, založím 2 témata

první: jsem začátečník a když je v GYM Blissey, nedávám to. Nemám žádné bojové. Šlo by do Zabijáků doplnit i Zabiják Blissey? Zkoušel jsem různé, končil jsem na time-out.

Mimochodem, tento web, i když si na sebe nevydělává (Clay01) považuju za nejlepší a nejinspirativnější. A za to díky!

Počet odpovědí: 11 | poslední aktualizace: út 02. 05. 2017, 16:45
od: skregik® » ne 23. 04. 2017, 00:15

Ahoj,

hlavni - musis uhybat. Ja pouzivam (Level 37) Exegguter 2829 (solar beam), Espeon 2510 (confusion, future sight), Alakazam 2476 (confusion, psychic), Dragonite 3062 (dragon tail, outrage). Pokud uhybas staci ti i jeden pokemon na Blissey 3000+

P.S. Budou stacit urcite i Pokemoni s mensim CP, dulezita je ucinnost (damage per second) prvnich a druhych utoku. Kazdopadne jich budes muset pouzit vic jak jeden.

od: bufophoenicurus® » po 24. 04. 2017, 10:14

Já si momentálně šlechtím prvního tyranitara, zatím má CP jen necelých 2800, ale Bliss si celkem slušně dává už teď. navíc její útoky mu většinou nic moc neudělají, sekundárním chce uhýbat.

Pokud je Bliss silnější, volím kombinaci tyranitar a dragonite a třeba ani všemu neuhýbám.

od: welby » po 24. 04. 2017, 10:42

Ono záleží i na tom, co znamená, že jsi začátečník? Pokud jsi někde na levelu 20 apod, tak se obávám, že na nějakou silnou Blissey s CP 2800 nebudeš mít možná nic, co by ji dokázalo sejmout. Ta potvůrka je dost odolná a time-out je tak u začátečníků celkem normální. Bohužel...

od: PanTucnakKP » po 24. 04. 2017, 14:49

Já na blissey používám Jolteona 2200 CP Thunder Shock/Thunderbolt a celkem bez problémů sejmu Blissey i s CP kolem 3K.

od: rasputins11® » po 24. 04. 2017, 17:18

bufophoenicurus: Já si momentálně šlechtím prvního tyranitara, zatím má CP jen necelých 2800, ale Bliss si celkem slušně dává už teď. navíc její útoky mu většinou nic moc neudělají, sekundárním chce uhýbat. Pokud je Bliss silnější, volím kombinaci tyranitar a dragonite a třeba ani všemu neuhýbám.

bufo: taky se pěstuju Tyranitárka:) už jsem se přehoupl přes 3tis.:), na blisey je to dobrý zabiják, ale není sám, i sgyaradosem je celkem v pohodě.

od: Welby » po 24. 04. 2017, 19:39
Teď jsem si všiml, že mám Ursaringa s Counter/Close Combat. To by mohla být taky zajímavá kombinace proti Blissey. Musím ho někdy vyzkoušet v boji, jestli obstojí...

od: zek » pá 28. 04. 2017, 21:08

Blissey nejrychlej zabiješ Machampem, ten ale moc nevydrží, pak je nej Dragonait a Tyranitar, ty můžou i něco schytat, po Machampovi je ještě ten americky brouk Heracross, ale ten v Čechách neroste a taky neni moc odolný.

od: DanEl65 » so 29. 04. 2017, 00:10

Nevím, jestli někdo umí zabíjet Blissey rychle, já používám Gyaradose (mám jich sedm kolem 3000), nejlíp fungují ti s Hydropumpou (ty mám čtyři). Rhydon, Machamp ani jiný fighting pokemon se mi neosvědčil, většinou jsou rychle ze hry. Každopádně Blissey je další ukázka, jak dokonale Niantic tuhle hru zmrvil a dále mrví. Pamatuju si dobu, kdy se v gymech objevovali Venusauři, Blastoisové, Golemové, Machampové, Nidokingové i Nidoqueenie a dokonce i Laprasové. A byli to docela i platní pokemoni. Pak je Niantic oslabil a dneska stačí akorát Gyarados, Dragonite, Snorlax a na obranu Blissey. Všichni ostatní pokemoni jsou na ho*** (nebo do jen sbírky). Každopádně nováčci proti Blissey nemají žádnou šanci, i já s těmi svými Gyaradosy (level 35) občas vypadnu na timeout.

od: DanEl65 » so 29. 04. 2017, 00:12

Ovšem samozřejmě své dvě Blizny kolem 2900 rád dávám do gymů. At se ostatní snaží .

od: mmme730 » ne 30. 04. 2017, 09:14
Na místní blizny 2800 nebo 2600 používám Vilepluma, Victreebel a Tangelu. Všichni se Solar Beam. Nebo místo Tangely dám Ursaringa s oběma bojovými útoky. Obecně vzato je sice Blissey silný, nikoli ale neudolatelný. Prostě u gymu strávím o pár minut déle než jindy.

od: rompokero® » út 02. 05. 2017, 16:45

Dík všem za tipy.

Něco jsem vyzkoušel a nejlépe jsem dopadl s dvojicí Rhydonů s bojovým útokem. Museli ale na Blissey kolem 3.000 postupně oba. ale ... šlo to

Než jsem se dostal k těm Rhydonům, neměl jsem šanci. Timeup.

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..