Tak jak jste se přes event posunuli?
Pomalu končí event, tak jsem zvědavej, jak se Vám líbil a jak jstese posunuli?
Já byl minulý týden asi 90k od levelu 36. Bohužel jsem v nedávno spustil asi pět evolucí a do eventu mi jich zbylo jen pět nebo šest. Takže jsem se sice posunul, ale mohlo to být nesrovnatelně lepší. jsem te´d lehce za půlkou 36ky, chybí mi ještě 700K.
Vejce mě pěkně štvaly, samý baby pokemonoi a nic slušnýho. Za celý event mi padly tři 5ti km, desítka ani jedna, všechno dvou km odpad.
Mám pár kamarádů, teří poskočili třeba z lvl 34 na 36-37, to potěší. Já byl žel bez munice. Co vy?
Co ty, Clayi, probral tě event z hrací letargie nebo už ani to nepoohlo? .
Apropo, nevíš něco o chystaných změnách v gymech. Krom toho, že se zřejmě pokémoni budou muset krmit, jsem slyšel i fámy, ale vysloveně fámý, že snad bude v gymech místo jen pro šest pokémonů a nebudou tam smět být víc, než jeden kus od jednoho druhu. Reddit apod nečtu, tak by mě jen zajímalo, jestli se to tam neprobírá. Obávám se, že tohle pak zabije i mě
od začátku eventu jsem to nezapnul... Tuhle jsem se pokoušel zvednout gym a hned první byla Blizna 2800, to mě tak otrávilo, že jsem to v tu ránu vypnul.
Jo ty jsou otravný, ale drak nebo tyranitar si s ní poraděj raz dva...
Vzhledem k tomu, že jsem prodloužený víkend strávil na dovolené a nelovil, tak jsem většinu XP nasbíral z hromadných evolucí a konečně si tak uvolnil místo v batohu. Asi 7 hromadných evolucí s lucky egg takže lehce přes milion XP. Posun ze začátku 35 levelu na začátek 36 levelu. Jinak je pravda, že už se mi nechce chodit ani pro pokeše, které potřebuji na candy. Ani Dratini v nearby mě nepřinutil vyrazit a to jich mám od začátku pouhých 15 kusů. Jediné, co mě teď přimělo vyběhnout ze šaliny a proběhnout se byl divoký Dragonite s CP 2800. Bohužel po prvním hozeném pokebalu byl pryč. Tak jsem zase rychle vychladl...
Posun žádný velký, XP málo, na evoluce nějak nebylo co.
Spousta vychozených 2km vajec: 4x Miltank (z první radost), 4x Skarmory, 2x Sudowoodo,1x Larvitar, 4x Phanphy, 1x Onyx, 1x Lapras, 2x Rhyhorn, 1x Tangela (radost), 1x Stantler
Dále mám vprůběhu eventu vytočené a rozchozené 4x 5km a 2x 10km vejce, hotové zatím žádné. Jednu 10 určitě nestihnu do konce eventu, tak jsem zvědav, co z toho vyleze
takže něco snad padá
No me docela padali 10km vajka, chansey, snorlax, mareep, 5 km vajka byli o krokodylovi, cinda, a z dvou taky odpady.
Jinak jsem se překulil že čtvrtky lvl 34 na 35 hlavně díky evolucim,
Náhodou nevíte někdo v kolik to končí?
Tak já jsem za event udělal 1 000 000 XP. ze začátku levlu 34 jsem na konci super. Vejce mě trochu štvali, ale něco pěkného mi i vypadlo. Ty potěšili, ale některé zklamali. Takže dneska už budu level 35, což je super. Jinak více než 10 gymů držím stále tak taky spokojenost.
Minulý víkend jsme ve dvou narazili na jeden červený gym plný Blisí (2500 a více) a docela nám to šlo je sundat...cca za 20 minut jsme na ty růžové potvory sundaly gym o 13 000. Takže se to ve dvou lépe táhne
koukám že na to Clay už pomalu kašle tady žádný nový článek ani příspěvky ve fóru, je to škoda
jinak co se týká eventu, celou dobu jsem byl v místě, kde pokemoni téměř nejsou, takže smůla no, teď sice něco málo doháním, ale bude to slabota. Dám max 300tis. XP. Měli by ho prodloužit o týden
Mám asi 3500tis. candy pidgeů, ale nestihnu je nasbírat
Takže tak.

TAK NEMŮŽE TO BAVIT NA POŘÁD, ALE JE FAKT, ŽE ČLÁNKY MI TAKY DOST CHYBÍ, BYLY VŽDYCKY SUPER

Ale pokouše sleduju v koutku oka dál. Žádné zásadní novinky nejsou. Jen kosmetika.
Ahoj, dnes jsem vklouznul do 37. urovne, to vzdy potesi, kvuli 20x maxspr + 20xmaxrev. Event mi hodil cca 750tis. XP. Nemel jsem moc co evolvovat.
offtopic: Jinak na Chodove uz podruhe v kratke dobe nastoupil cerveny RF team. Poprve v deseti lidech vsechno sundali a pak vyhoupli na cca 8. urovne, dnes vecer podruhe sli pouze ve trech. Veze kolem metra Chodov byly vzdy modre, ted to maji mistni o dooooost tezsi. Trochu jim pomaham, ale vypada to na tezkou presilu.
No já event stravil jsen s "kozelnym tlačítkem" v kanceláři a na hale poblíž 4 pokéstopů. Tak jsem stihl jen 2 hromadný evoluce. (+ 250 000 Expů, přesun z lvl 30 na lvl 31). Nakopil jsme si velkej balíček lšťastných vajíček pro budoucnost. Ale 2 km vajíčka mě bavily:
2 km : 1xBulbasaur, 3xStantler, 3xSudowoodo, 2xSmoochun, 2xMagby, 1xElekid, 1xClefa (ta byla poprví), 1xDunsparce, 2xWooper, 1xEevee, 1xRhyhorn, 1xKoffing, 2xGrimer (ten mě potěšil nejvíc), 1xOnyx
5 km: 1xLickitung
10 km: 1xMareep, 1xSnorlax
Všechno mělo mizerný IV