Shiny (kapr apod)
Ahoj, celkem by mě zajímalo, jak to s těma Shiny je, v článku je, že kdo chytil Shiny kapra, že se mu změnil v Diitta, ale přitom obrázek asi dokládá možnost, že shiny kapr nemusí být jen ditto. A hlavně dotaz - bude z shiny kapra shiny gyarados po evolve nebo nemusí?
Je možný, že nějaký shiny vyskočí z vejce?
Dík
s tím obrázkem mi to taky vrtá, ale jak jsem nakoupil, tak jsem prodal. Nicméně reálné fotomontáže nejsou problém.
Myslím, že na všechny tvé otázky je ještě brzy, vzhledem k tomu, že se vše odvozuje podle poznatků hráčů.
Asi jo, já taky čekal odpověď spíš později
Tak jedna má žlutá kolegyně shiny kapra chytla, má nízké CP, IV a nejde poslat profesorovi hromadným odesláním s dalším odpadem.
Jak vypadá shiny kapr? Manžel chytl nějakého žlutého magikarpa.Ale my okolo ho měli normálně oranžového.Že by to byl ten shiny? Ale proč ho ostatní měli obyčejného? Je to dáno jaký kdo má level?
Shiny je individuální, má ho jen někdo, ostatní mají obyčejného. Je to zřejmě náhodně.
Teď jsem našel na netu galerii, kde jsou "přebarvení" pokemoni až do 7. generace.
popravdě nechápu, jaký to má význam, měnit barvy ...
Tak jsme zluteho kapra evolvovali a opravdu je gyarados cerveny,ale statistiky nic moc,dobrej tak akorat do sbirky.
Jen tak na okraj pro zajímavost pro ty, co SHINY MAGIKARP ještě nemají:
taky jsem ho chtěl, ale spíš jen do sbírky. Dnes se mi to konečně povedlo.
Až 241. kapřík byl žlutý !!!!!!!
Mám teď sice přes 1100 Candy, ale do evolve se mi moc nechce. Má jen 42%....
Celkem zklamání za ten čas a km
Ten shiny je určen hlavně do sbírky. Dcera už zlatou rybku chytila. Evolvací je z ní červený drak. Měl slabé CP i IV. V normálním případě by šel okamžitě k profesorovi. Takto má sice průměrné CP (po vylepšení něco přes 2600), ale už se usmívá v některé tělocvičně v Dejvicích. A my ostatní jí tiše závidíme .
No já za event chytil 258kapříků a žádný žlutasek 😂
Já mám po dnešku asi 150 eventovych kaprů a dnes konečně padl zlatý kapr. CP 130 potěšilo, ale trenér říká, že má pod 50%. Takže asi zůstane jen do sbírky, ale evolovat ho nebudu...
Taky po odhadem (dle dobrot) 150 - 160 eventových kaprech Shiny Kapr. CP 140, 62%.
Stejně jsem ho vyvinul, prostě že rudý Gyarados se mi líbí. Vylezl čistě obranný moveset Dragon Tail/Crunch
Máte někdo zprávy, jak je to se žlutým kaprem teď?
Objevují se nebo byli jen v rámci vodního eventu? Dcera skuhrá, že ho nemá, zpráva, že ho může pořád chytit by byla potěšující
Já chytil 390 magikarpů, ale shiny nebyl ani jeden...
nevěš hlavu, kámo, máš zase kliku na 100% legendy . Já potkal 903 kaprů a z toho shiny byli tři a to jen během safari (dva k ničemu, jeden do 80%)