Rekordy pri hrani
Napadlo me zalozit takove chlubici tema. Ze by sem kazdy dal to, na co je hrdy za sve hrani. Zacneme zlehka😎 Takove pekne kulate cislo se mi prave podarilo🤗
Cekal jsem teda vetsi zajem😭 Urcite mate cim se pochlubit. No treba clay a bufo hodte sem neco😉 Urcite mate hodne treba vyher v gymech🙂🏁
Zájem by byl, ale nevím s čím se pochlubit, na chlubení mi to přijde slabší.

Na chlubeni slabsi jo? No dobry😉🔫😆 Tak samozrejme pro kazdeho je hodne neco jineho. Lvl 40 by nas dali dohromady oba. Ale jinak 20tis. chycenych pokesu super cislo...da nekdo vic?🤗
To se trumfnout nedá, jsem na tom hůř. Myslím, že rekord, který má málokdo je zlatá medaile s magikaprama, ratatama a pikachu (tam jsem na tom 70,80,108 ze tří set).
Ač to absolutně nepovažuju za rekord, tak za sebe (na to, že hraju individuálně a v teamu jen fakt vyjímečně), mám radost s bitkovských medajlí.
já mám zlatou za pokemony, ale proti Vám je to asi prd
ale já si toho cením
Tento tyden se mi v jednu chvili podarilo drzet 34 gymu. (jeste mi chybi 11 do rekordu fanana... )
Nejvic mne bavi shazovat nabubrele gymy, na statice je to videt
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna (level 37).

Jj. Ty víš jak potěšit

Já můžu machrovat tak akorát v počtu ulovených vrabců

Čaute, aj ja se můžu trošku chlubit...Mám hotový Pikachu, Rattatí, Magicarpí a 2 Unowny -A- a -J- =) Bohužel mi nešly stáhnout screeny... Můžu přidat i 2 Ninetalese, Tyranitara, Dragonita skoro (ještě pár candy :D), Steelix, 2 Magnetony, Donphan a prozatím vše )
Kámoška má hotový skoro všechny úuspěchy krom Unownů a plnýho pokédexu :D
Rekord to neni, ale candy docela dost no ne?😎 Da nekdo vic?🤗
dost dobrý candy...asi neevolvuješ moc a nezvyšuješ moc CP. skoro 2 mega stardastu je mazec...kolikátý jsi level?
dost dobrý candy...asi neevolvuješ moc a nezvyšuješ moc CP. skoro 2 mega stardastu je mazec...kolikátý jsi level?
Polovina lvl 33, ale je fakt, ze kdybych vse evolvnul (nemyslim jen slowpoky), tak jsem minimalne o lvl dal. Chystam se na to jen neni nejak cas. A co se tyka stardustu, je fakt, ze zatim vylepsuju spis min, ale taky se chystam to prosuatrovat😎 Minimalne pulku🤗🤗🤗