Tlačítko pokemon go plus

Otázka: Tlačítko pokemon go plus
od: bufophoenicurus® » pá 17. 03. 2017, 07:54

Ahoj, poslední dobou si pohrávám s myšlenkou pořídit si ono úžasně "levné" tlačítko. Má ho někdo z Vás?

Zajímalo by mě nějaký shrnutí od těch, co ho používají. jaké má výhody a jaké nevýhody a tedy kdy ho nejvíc používáte.

Slyšel jsem zatím jen to, že umí sice chytat pokémony, ale hází jen pokebally (co když dojdou? Já je často vyhazuju). Jaký je zisk XP za chycení pokémona přes tlačítko? Dřív to byla stovka, je to teď 150? nebo se tlačítko třeba trefuje na great? )))

Tohle se mi zdá celkem jako nevýhody. na druhou stranu mě láká, že bych měl aplikaci (android) na pozadí, telefon zamčený a přesto by mi to počítalo kilometry. Může být tlačítko schovaný třeba v kapse nebo na něj musí satelity vysloveně pořádně vidět?

A pak, co tu věc pohání za zdroj a jak často je potřeba ho nabíjet?

Dík moc...

Počet odpovědí: 4 | poslední aktualizace: čt 18. 05. 2017, 08:29
od: Venca » so 18. 03. 2017, 22:25
Nikdo ho tu nema? Me by to taky zajimalo...

od: Michal Loun » ne 19. 03. 2017, 12:10

Já jsem si o něj napsal Ježíškovi

Jediný kdo to tenkrát prodával byla Alza za 1299,-

Tlačítko je super hlavně v zimě, když jsem třeba 6 hodin chodil po Pardubicích v -15 stupních a sbíral pokébaly. Ruce v teple v kapse a jen mačkáš.

Používám ho i v autě, najezdím cca 100km denně a zvedl se mi počet "nachozených" km.

Za ulovenýho pokémona máš 150 xp, jelikož tlačítko hodí jen jeden červený pokébal a pokud ho chytne, přičte ti to 50 xp za chycení na první pokus.

Pokud ti červený pokébaly dojdou, máš smůlu. Modrýma a žlutýma házet neumí.

Taky rovnou zapomeň na silný pokémony, když mrknu na kalkulačku, loví to většinou C nebo D, pokud náhodou chytneš třeba SS, tak má minimální CP a stejně pak pokémona zahodíš.

Je to dobrý na XP, pokud jsem v lokalitě, kde je spoustu pokémonů, tlačítkem lovím pokémony a zároveň na displeji protáčím pokéstopy.

Baterka v závislosti na používání vydrží zhruba 3 měsíce.

Tlačítko je s mobilem propojené přes bluetooth, takže na něj žádné satelity vidět nemusí.

Občas se stane, že se samo od sebe odpojí. Někdy třeba i 5x denně, jindy vůbec. Příčinu jsem nezjistil, ale vím, že si na to stěžují i ostatní uživatelé.

Když to celkově shrnu, doporučuji. Zvedl se mi počet XP na průměrně 45.000 denně hlavně díky tlačítku.

Kdyby tě ještě něco napadlo, ptej se

od: Silamor » st 12. 04. 2017, 13:06

To odpojování dochází mimo jiné i když jsi déle jak 20 minut nečinnej a bez signálu. (Zjistil jsem to v metru) Jak mile jedu někam dál a do 15 minut nekouknu do hry která hledá signál. Tak se odpojí a hra vypne. Ale určitě existuje víc možností...

Za sebe to taky vřele doporučuju. Nějak je mi blbí v 31 letech běhat po ulici a furt čumět do mobilu. Takhle to člověk zapne, hodí mobil do kapsi. Tlačítko ke klíčum na kalhoty a jde si po svejch. Večer kouká, že vyseděl vejce tak za 15 až 20 km a nachytal 50 blbostí....

od: urinal1® » čt 18. 05. 2017, 08:29

Ahoj,

Jj, největší výhodou je protáčení stopů, chození.

Pokud sedíš u pokestopu, nemáš rozhodne nouzi o pokebaly.

Vtom případě pak můžeš chytat i tlačítkem.

Ano, sice nenachytáš silné pokémony, ale mas potom dost pokemonu pro XP.

Pokud mam Plusko v kapse (nezapínám mobil), cca po 45min se mi odhlasi :(

Často mám potom problémy s dalším spojením, někdy se to nepovede vůbec, pomůže až restart mobilu.

To je dost otravující a mnohdy to prostě už neřeším.

Bylo by fajn, kdyby vydrželo zaplé delší dobu, pokud má někdo radu? Děkuji

Copyright © 2016-2025 PokémonGoDEX.cz. Všechna práva vyhrazena..